info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Детергент Ademm Fabric Uni Wash, 250 ml

Ademm Fabric Uni Wash, 250 ml

Детергент

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
10 лв 16 лв ще спестиш 6 лв -38 %

Ademm

34900001

Детергент за пране на всички функционални тъкани и мембрани.

База за почистване и грижа, осигуряваща хигиенично изпиране, която е предназначена за всички функционални облекла. Запазва дишането, водоотблъскването и устойчивостта на вятър. Не съдържа избелители, оцветители и багрила. или други добавки. Нежно почистване, максимална дишаемост и хигиенично пране се постигат при температура от само 30°C.

  • Той запазва материала чист след изпиране, така че впоследствие да може да получи ADEMM IMREGNATION WASH или PROTECT FABRIC SPRAY.
  • Подходящ за използване в перална машина или за ръчно пране.
  • Предназначена за оптимално изпиране на софтшел, Gore-Tex®, Sympatex®, Dryfit®, Toray Dermizax®, CoolMax®, Thinsulate и други функционални тъкани без и с мембрани.

Употреби:
За машинно пране поставете премерено количество FABRIC UNI WASH в пералната машина, както при другите течни перилни препарати, изберете програмата и температурата, както е посочено в инструкциите на опаковката на продукта. Изображения за препоръчаните дозите се прилагат както при ръчно, така и при машинно пране. Следвайте инструкциите за грижа, посочени върху дрехата. Никога не използвайте омекотител за тъкани!

Параметри

Сезон 2021 Q1
Вид аптека Детергент