info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Якета adidas Terrex Agravic Alpha Hooded Shield

adidas Terrex Agravic Alpha Hooded Shield

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
216 лв 332 лв ще спестиш 116 лв -35 %

adidas

DQ1492

Параметри

Спорт работи , На открито / Туризъм , ски бягане
Сезон 2018 Q3
Сезон на годината Всесезонен
Функция за облекло Защита от студ , Защита от вятър
Качулка Да
Вид на якето яке
Технология Pertex® Quantum , Polartec® Alpha®

Pertex® Quantum

Продуктите с технологията Pertex QUANTUM® са изключително леки, с оптимално съотношение между здравина и тегло. Мека като коприна, изключително компресируема, с отлична устойчивост на износване и защита срещу външна влага, вятър и дъжд: тъканта е водоустойчива и съхне бързо благодарение на специалната водоотблъскваща обработка DWR, която гарантира дълготрайно представяне дори след многократно пране.

Polartec® Alpha®

Polartec® Alpha® е разработен за специалните сили на САЩ, които се нуждаят от превъзходна изолационна система за екстремни условия и температурни колебания. Активната изолация Alpha® е проектирана така, че да разпределя топлината равномерно, като същевременно осигурява адекватна дишаемост по време на активност. Тази технология за циркулация на въздуха осигурява максимален комфорт, без да е необходимо да се манипулират отделните слоеве.

Активната изолация Polartec® Alpha® непрекъснато отделя излишната телесна топлина, която в противен случай би намалила значително комфорта при натрупване. Това е възможно благодарение на патентованата технология на специални влакна, свързани с твърда сърцевина. Тъй като Polartec® Alpha® е естествен хидрофобен материал, той се съпротивлява отлично на влагата и съхне невероятно бързо.

  • ТОПЛИННО РЕГУЛИРАНЕ
  • БЪРЗО ИЗСЪХВАНЕ
  • НИСКО ТЕГЛО
  • ВИСОКА ДИШАЕМОСТ
  • WASHABILITY
  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗДРЪЖЛИВ МАТЕРИАЛ