info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Дамски обувки за трекинг Alfa Berg Advance Gtx W

Alfa Berg Advance Gtx W

Дамски обувки за трекинг

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
562 лв 721 лв ще спестиш 159 лв -22 %

Alfa

514514221

Стабилни и универсални обувки за трекинг с мемори пяна, предназначени за разнообразни терени
Здрави трекинг обувки с горна част от намаслена кожа набук, която с мембрана GORE-TEX осигурява водоустойчивост и дишане за целодневен комфорт. Мека горна част и вътрешна част от мемори пяна Мемори пяна допълнително повишават комфорта, а гумените и петата подсилват живота на обувката. Системата с двойно заключване опростява индивидуалните настройки на връзките. Олекотената подметка от EVA в комбинация с Vibram Grip A/M/G подметката гарантират стабилност и отлично сцепление. Обувките BergAdvance GTX W са адаптирани към анатомията на женското стъпало.

Технология

  • Маслена кожа набук

Водоотблъскваща кожа с висока дишаемост и матирано покритие.

  • Мембрана GORE-TEX

Водоустойчив и изолиращ слой с уникална дишаща способност за допълнителен комфорт. С технологията Performance Comfort тя е проектирана така, че да позволява максимален комфорт при използване в широк диапазон от условия при широк спектър от дейности на открито. Технологията Performance Comfort се среща основно в обувките за катерене, туризъм и лов на Alfa.

  • Мемори пяна в областта на глезена и петата

Пяната, повлияна от телесната температура, позволява на обувката да приляга удобно в областта на глезена. Мемори пяната в областта на глезена осигурява по-добро прилягане и по-голям комфорт. Материалът се влияе от телесната топлина и се оформя според стъпалото за по-удобно прилягане.

  • Анатомична стелка

Анатомична стелка, която поддържа краката сухи и удобни с дишащи, силно абсорбиращи материали. Конструкцията от пяна осигурява абсорбиране на ударите, комфорт и облекчение за уморените крака. Антибактериалната повърхност също така помага за предотвратяване на появата на неприятна миризма.

  • Комбинирана междинна подметка

Съчетава ниско тегло и повишена стабилност.

  • Стабилизираща L-образна възглавница

Отличните технически свойства осигуряват стабилност през целия живот на продукта.

  • Външна подметка

Vibram Grip A/M/G с уникална каучукова смес и отлично сцепление. Vibram Grip + е подметка, изработена по поръчка, разработена благодарение на сътрудничеството на Alfa с Vibram. Нейната уникална гумена смес осигурява по-голямо триене, като ви предлага още по-добро сцепление. В допълнение към новата каучукова смес, Grip+ има своя собствена уникална шарка. Резултатът е първокласна подметка и несравнимо сцепление върху хлъзгави и мокри повърхности.

  • Система за двойно заключване

Система за шнуроване с четири кукички на всяка обувка, които осигуряват възможност за независимо затягане или разхлабване през подбедрицата и глезена за персонализирано прилягане.

  • XL - копито (XL - последни планински и ловни)

Просторната предна част на ботуша и стабилната му форма осигуряват подвижност на пръстите, а кръглата форма на петата намалява риска от образуване на мехури.

  • Каучукова подплата

Каучуковата подплата в областта на пръстите и петата увеличава издръжливостта и удължава експлоатационния живот.

  • Вратовръзки

Вратовръзките Alpha са импрегнирани, което предотвратява попиването на вода.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2022 Q1
Регулиране на обувката Водоустойчив
Височина на обувките Висока
Използване на обувки на открито Лек туризъм
Вид обувки за открито B
Технология Vibram™ Outsole , EVA , GORE-TEX® Performance Comfort

Vibram™ Outsole

Подметката на обувката е изработена от смес от материали на Vibram - световен лидер в производството на подметки за обувки с повече от 75-годишна традиция. Подметката Vibram, използвана в модела, е много устойчива на износване и предлага идеално сцепление при сухи и мокри условия на пътя и други твърди повърхности.

EVA

EVA (етилен-винил ацетат) е най-често използваният амортизиращ материал в спортните обувки по няколко причини:

- механичните свойства могат лесно да се променят чрез смесване с други компоненти.

- Плътността може да се променя чрез добавяне на различни количества въздух към сместа

- повече възможности за дизайн и форми с по-лесна и по-евтина обработка

- вариации предлагат различни възможности за различни концепции на обувките, индивидуални предпочитания и стилове на бягане.

GORE-TEX® Performance Comfort

Gore-Tex Performance Comfort предлага оптимален климатичен комфорт при леки температурни условия и за широк спектър от дейности на открито.