info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Леки туристически обувки за жени  Alfa Cecilie + Gtx

Alfa Cecilie + Gtx

Леки туристически обувки за жени

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
429 лв 525 лв ще спестиш 96 лв -18 %

Alfa

610900753

Най-леките туристически обувки в своята категория cecilie + gtx alfa
Удобни дамски туристически обувки, създадени специално за жени и техните приключения на открито. Обувките са създадени в тясно сътрудничество с професионалния норвежки приключенец и алпинист Сесилия Ског. Мембрана GORE-TEX прави обувките водоустойчиви, дишащи и осигурява висок комфорт през целия ден. Подсилените пръсти, пета и странични части увеличават издръжливостта, а двойното шнуроване опростява индивидуалното регулиране и връзки. Междинната подметка от EVA и меката външна подметка Vibram GripA/P/S осигуряват сигурно сцепление и стабилност върху мокри и сухи повърхности. Обувките CECILIE+GTX са адаптирани към анатомията на женското стъпало и са са изключително удобни. Планинските преходи или градските разходки се превръщат в приятно изживяване.

ТЕХНОЛОГИЯ

  • МЕМБРАНА GORE-TEX

Уникален, водоустойчив и изолиращ слой с дишаща способност за по-голям комфорт на краката ви. Изключителната технология ExtendedComfort не позволява на водата да проникне в обувката, като същевременно позволява на потта да се изпарява от обувката. GORE-TEX ExtendedComfort е подходяща за по-високи нива на физическа активност, а също така е подходяща за умерени до топли метеорологични условия. Мембраната е 100% водоустойчива, силно дишаща и предлага най-добрия комфорт за вашите крака.

  • КЛАСИЧЕСКА ВЪТРЕШНА ОБУВКА

Анатомично оформена стелка, конструкция от пяна осигурява абсорбиране на ударите, комфорт и облекчение за уморените крака. Антибактериалната повърхност също така помага за предотвратяване на неприятната миризма.

  • ОЛЕКОТЕНА МЕЖДИННА ПОДМЕТКА ОТ ЕВА

Изключително лека и превъзходно омекотена междинна подметка.

  • СОЛЕЙ

Vibram GripA/P/S е революционна подметка, разработена в резултат на сътрудничеството на Alfa с Vibram. Моделът на подметката има самопочистващ се ефект и осигурява оптимално сцепление по туристическите пътеки и пътеки. Тя се захваща здраво дори при неравен терен и гарантира отлично сцепление върху каменисти повърхности. Безопасното изкачване и слизане е гарантирано с обувките Alfa.

  • СТАНДАРТНА ПОСЛЕДНА ПЛАНИНСКА СРЕДНА И НИСКА

Стандартната форма на копитата осигурява комфорт, а заоблената форма на петата намалява риска от поява на мехури.

  • КАУЧУКОВА ПОДПЛАТА

Каучуковата подплата на пръстите и петата, както и подсилените страни, увеличават издръжливостта и удължават живота на обувката.

  • ЕТИКЕТИ

Алфа връзките са импрегнирани, което предотвратява абсорбирането на вода.

  • ВРЪЗКИ

Примки за по-лесно приплъзване.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2021 Q1
Регулиране на обувката Водоустойчив
Височина на обувките Висока
Използване на обувки на открито Лек туризъм
Вид обувки за открито B
Технология Gore-Tex® , EVA , Vibram® Grip Trail

Gore-Tex®

Мембраната Gore-Tex® запазва краката сухи и удобни и увеличава дишането при всякакви дейности в студено време. Това е стандартен трислоен ламинат, ориентиран към издръжливост и дълготрайност.

EVA

EVA (етилен-винил ацетат) е най-често използваният амортизиращ материал в спортните обувки по няколко причини:

- механичните свойства могат лесно да се променят чрез смесване с други компоненти.

- Плътността може да се променя чрез добавяне на различни количества въздух към сместа

- повече възможности за дизайн и форми с по-лесна и по-евтина обработка

- вариации предлагат различни възможности за различни концепции на обувките, индивидуални предпочитания и стилове на бягане.

Vibram® Grip Trail

Подметка за обувки за бягане, разработена в сътрудничество с Vibram®. Осигурява повишено сцепление и теглителна сила върху хлъзгави и мокри повърхности.