info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Леки туристически обувки за жени  Alfa Cecilie Low Gtx

Alfa Cecilie Low Gtx

Леки туристически обувки за жени

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
409 лв 487 лв ще спестиш 78 лв -16 %

Alfa

611900753

Продуктово видео

Описание

Дамски леки туристически обувки cecilie low Gtx.
Леки, меки и красиви туристически обувки, идеални за по-леки разходки и ежедневно носене сред природата. Разработени специално за жените и техните приключения на открито в тясно сътрудничество с професионални приключенец и алпинист Сесилия Ског. В комбинация с водоустойчива и дишаща мембрана GORE-TEX предлага комфорт за краката ви дори при високи аеробни натоварвания. Междинната подметка осигурява стабилност, омекотяване и подкрепа. Подметката Vibram осигурява добро сцепление на мокри и сухи пътеки. Обувките Cecilie Low GTX W са адаптирани към анатомията на женското стъпало.

ТЕХНОЛОГИИ

  • МЕМБРАНА GORE-TEX

Водоустойчив и изолиращ слой с уникална дишаща способност за по-голям комфорт. С технологията Performance Comfort тя е проектирана така, че да позволява максимален комфорт за използване в широк диапазон от условия при широк спектър от дейности на открито. Технологията Performance Comfort се среща основно в ботушите за катерене, туризъм и лов на Alfa.

  • CLASSIC INSOLE

Анатомично проектирана стелка, която поддържа краката сухи и удобни с помощта на дишащи, силно абсорбиращи материали. Конструкцията от пяна осигурява абсорбиране на ударите, комфорт и облекчение за уморените крака. Антибактериалната повърхност също така спомага за предотвратяване на появата на неприятна миризма.

  • ИЗТОЧНИК

Vibram Trail е революционна подметка, разработена в резултат на сътрудничеството на Alfa с Vibram. Тя е проектирана с оглед на стабилността, естественото търкаляне и комфорта. Специалната TPU рамка осигурява изключителна опора и стабилност по време на бягане. Подобрените свойства на сцепление и спиране се постигат благодарение на специалните адаптивни накрайници на подметката. Резултатът е първокласна подметка и ненадминато сцепление на хлъзгави и мокри повърхности.

  • ТРАДИЦИОННО СВЪРЗВАНЕ

Система за връзване с капси и шевове.

  • КАУЧУКОВА ПОДПЛАТА

Каучуковата подплата на пръстите и петата увеличава издръжливостта и удължава живота.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2022 Q1
Регулиране на обувката Водоустойчив
Височина на обувките Нисък
Използване на обувки на открито Лек туризъм
Вид обувки за открито A/B
Технология Gore-Tex® , EVA , Vibram® Grip Trail

Gore-Tex®

Мембраната Gore-Tex® запазва краката сухи и удобни и увеличава дишането при всякакви дейности в студено време. Това е стандартен трислоен ламинат, ориентиран към издръжливост и дълготрайност.

EVA

EVA (етилен-винил ацетат) е най-често използваният амортизиращ материал в спортните обувки по няколко причини:

- механичните свойства могат лесно да се променят чрез смесване с други компоненти.

- Плътността може да се променя чрез добавяне на различни количества въздух към сместа

- повече възможности за дизайн и форми с по-лесна и по-евтина обработка

- вариации предлагат различни възможности за различни концепции на обувките, индивидуални предпочитания и стилове на бягане.

Vibram® Grip Trail

Подметка за обувки за бягане, разработена в сътрудничество с Vibram®. Осигурява повишено сцепление и теглителна сила върху хлъзгави и мокри повърхности.