info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Ниски дамски обувки за туризъм  Alfa Drift Advance Gtx W

Alfa Drift Advance Gtx W

Ниски дамски обувки за туризъм

Цветови варианти

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
374 лв 426 лв ще спестиш 52 лв -12 %

Alfa

624900110

Продуктово видео

Описание

Дамски ниски обувки за туризъм Drift advance Gtx M.
Удобни туристически обувки с бързо връзване, идеални за различни дейности на открито. Издръжливият материал, одобрен от Bluesign, е пригоден за ходене в гори и полета. Междинната подметка осигурява добра стабилност, омекотяване и поддръжка. Подметката Vibram Grip Trail осигурява добро сцепление на мокри и сухи повърхности.

ТЕХНОЛОГИИ

  • МЕМБРАНА GORE-TEX

Водоустойчив и изолиращ слой с уникална дишаща способност за по-голям комфорт. В комбинация с високодишащи хидрофобни материали, технологията Extended Comfort не позволява на водата да проникне в обувката. като същевременно позволява на потта да се изпарява от вътрешността на обувката навън. GORE-TEX Extended Comfort е подходящ за умерени до топли условия и по-високи нива на активност. Той е 100% водоустойчив и силно дишащ, като предлага суха и комфортна среда при по-високи температури. Технологията Extended Comfort е предназначена предимно за ниски и средни обувки Alpha.

  • КЛАСИЧЕСКА ВЪТРЕШНА ОБУВКА

Анатомично оформена стелка от EVA. Конструкцията от пяна осигурява абсорбиране на ударите, комфорт и облекчение за уморените крака. Антибактериалната повърхност също помага за предотвратяване на миризми.

  • ИЗТОЧНИК

Каучукова подметка с чудесно сцепление.

  • ЕТИКЕТИ

Дантелите Alpha са импрегнирани, което предотвратява абсорбирането на вода.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2022 Q1
Регулиране на обувката Водоустойчив
Височина на обувките Нисък
Използване на обувки на открито Лек туризъм
Вид обувки за открито A/B
Технология Gore-Tex® , EVA , Bluesign® , Vibram® Grip Trail

Файлове за изтегляне

Gore-Tex®

Мембраната Gore-Tex® запазва краката сухи и удобни и увеличава дишането при всякакви дейности в студено време. Това е стандартен трислоен ламинат, ориентиран към издръжливост и дълготрайност.

EVA

EVA (етилен-винил ацетат) е най-често използваният амортизиращ материал в спортните обувки по няколко причини:

- механичните свойства могат лесно да се променят чрез смесване с други компоненти.

- Плътността може да се променя чрез добавяне на различни количества въздух към сместа

- повече възможности за дизайн и форми с по-лесна и по-евтина обработка

- вариации предлагат различни възможности за различни концепции на обувките, индивидуални предпочитания и стилове на бягане.

Bluesign®

Това е новият стандарт за здраве, безопасност и опазване на околната среда в текстилното производство. Екологичният стандарт Bluesign® е създаден в отговор на строгото законодателство и нарастващото търсене на текстилни продукти, които са екологично чисти, не създават рискове за здравето и опазват природните ресурси във възможно най-голяма степен. Етикетът bluesign® за текстилни продукти гарантира комбинация от ниско въздействие върху околната среда и висока функционалност, качество, модерен дизайн и комфорт.

Vibram® Grip Trail

Подметка за обувки за бягане, разработена в сътрудничество с Vibram®. Осигурява повишено сцепление и теглителна сила върху хлъзгави и мокри повърхности.