info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Мъжки обувки за открито Alfa Impact A/P/S GTX M

Alfa Impact A/P/S GTX M

Мъжки обувки за открито

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
1 084 лв 1 161 лв ще спестиш 77 лв -7 %

Alfa

584540222

Изключително удобната обувка с универсална форма е изработена от висококачествена естествена кожа Full Grain. Заедно с мембраната GORE-TEX® обувката е водоустойчива и дишаща и осигурява висок комфорт през целия ден. Каучуковата облицовка отвсякъде и тройните шевове с материал Kevlar правят тази обувка изключително механично устойчива. Подметката Vibram® осигурява отлично сцепление с различни видове повърхности, като настилки, асфалт, чакъл, камъни и трева. Обувките Impact A/P/S GTX са произведени в Италия и са с високо качество. Impact A/P/S GTX се предлага в специално проектирана кутия заедно с торбичка за обувки и продукт за поддръжка.

ТЕХНОЛОГИИ

МЕМБРАНА GORE-TEX®

Водоустойчив и изолиращ слой с несравнима дишаемост за допълнителен комфорт.С технологията Performance Comfort той е проектиран така, че да осигурява максимален комфорт при използване в широк спектър от условия по време на дейности на открито. Технологията Performance Comfort се използва предимно в обувките за катерене, туризъм и лов на Alfa.

АНАТОМИЧНА СТЕЛКА

Анатомично проектирана стелка, която поддържа краката сухи и удобни с дишащи и силно абсорбиращи материали. Конструкцията от пяна осигурява абсорбиране на ударите, комфорт и облекчение за уморените крака. Антибактериалната повърхност също помага за предотвратяване на миризми.

СТАБИЛИЗИРАЩА ВЪЗГЛАВНИЦА L

Отличните технически свойства осигуряват стабилност през целия живот на продукта.

ПОДПЛАТА

Уникална гумена смес Vibram® GripA/M/Gs и отлично сцепление. Vibram® Grip+ е подметка по поръчка, разработена в сътрудничество на Alfa с Vibram®. Уникалната му каучукова смес осигурява по-голямо триене, като ви предлага още по-добро сцепление. В допълнение към новата каучукова смес Grip+ има своя собствена уникална шарка. Резултатът е първокласна подметка и несравнимо сцепление върху хлъзгави и мокри повърхности.

КАУЧУКОВ КАПАК

Каучуковата подплата на пръстите и петата увеличава издръжливостта и удължава живота.

ФАБРИКИ

Дантелите Alpha са импрегнирани, което предотвратява абсорбирането на вода.

ТЕГЛО НА ЦЯЛАТА ДВОЙКА

1 500 г (размер 42 EUR)

ВИСОЧИНА НА КОМИНА

16 см (размер 42 EUR)

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2022 Q3
Регулиране на обувката Водоустойчив
Височина на обувките Висока
Използване на обувки на открито Лек туризъм , Високопланински туризъм
Вид обувки за открито B
Технология Vibram™ Outsole , Gore-Tex®

Vibram™ Outsole

Подметката на обувката е изработена от смес от материали на Vibram - световен лидер в производството на подметки за обувки с повече от 75-годишна традиция. Подметката Vibram, използвана в модела, е много устойчива на износване и предлага идеално сцепление при сухи и мокри условия на пътя и други твърди повърхности.

Gore-Tex®

Мембраната Gore-Tex® запазва краката сухи и удобни и увеличава дишането при всякакви дейности в студено време. Това е стандартен трислоен ламинат, ориентиран към издръжливост и дълготрайност.