info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Alfa Kratt Jr GTX

Детски обувки за открито

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
295 лв
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Alfa

552710200

Когато закупите този продукт без допълнителна отстъпка, ще получите допълнителен ваучер за 500 CZK за следващата си поръчка.


ЗДРАВА И ЛЕКА ПЛАНИНСКА ОБУВКА, АДАПТИРАНА ЗА ДЕТСКИ КРАКА

Scrub JR GTX е удобна, лека и стабилна планинска обувка, предназначена за туризъм и игри. Добра издръжливост за различни приложения, добро сцепление с повечето повърхности и система за бързо връзване, която улеснява децата при използването на обувката. Мембраната GORE-TEX запазва краката ви сухи по време на дълги и кратки пътувания.

ТЕХНОЛОГИИ

МЕМБРАНА GORE-TEX®

Водоустойчив и изолиращ слой с несравнима дишаемост за допълнителен комфорт.С технологията Performance Comfort той е проектиран така, че да осигурява максимален комфорт при използване в широк спектър от условия по време на дейности на открито. Технологията Performance Comfort се използва предимно в обувките за катерене, туризъм и лов на Alfa.

АНАТОМИЧНА СТЕЛКА

Анатомично проектирана стелка, която поддържа краката сухи и удобни с дишащи и силно абсорбиращи материали. Конструкцията от пяна осигурява абсорбиране на ударите, комфорт и облекчение за уморените крака. Антибактериалната повърхност също помага за предотвратяване на миризми.

СИСТЕМАТА ЗА ПРИСТЯГАНЕ

Лесна система за връзване, подходяща за деца.

ТЕГЛОТО НА ЦЯЛАТА ДВОЙКА:

580 г (размер 38 EUR)

ВИСОЧИНА НА КОМИНА:

10,5 см (размер 32 EUR)

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2022 Q3
Регулиране на обувката Водоустойчив
Височина на обувките Висока
Използване на обувки на открито Лек туризъм
Вид обувки за открито A/B
Технология Gore-Tex®

Gore-Tex®

Мембраната Gore-Tex® запазва краката сухи и удобни и увеличава дишането при всякакви дейности в студено време. Това е стандартен трислоен ламинат, ориентиран към издръжливост и дълготрайност.