info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Craft PRO Endur Distance

Мъжки обувки за бягане

Цветови варианти

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
239 лв 270 лв ще спестиш 31 лв -11 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Craft

1912183 396932

Craft PRO Endur Distance е модерна обувка за бягане с всичко. Лека, удобна и адски бърза.

В основата на тази иновация е омекотяващата TPE пяна PX, която се превръща в подобна на Vibram утвърдена марка сред производителите на грайфери. Днес ще откриете омекотяването от пяна PX във всяка обувка за шосе, която се отнася сериозно към скоростта. Основните предимства на този материал включват много ниско тегло, приятно висока мекота и най-вече изключително възвръщане на енергията, което буквално ще ви хвърли в следващата крачка.

Craft PRO Endur Distance не разполага с карбонова пластина. В резултат на това, въпреки че не притежава необходимата твърдост за достигане на максимална скорост, това прави тази обувка още по-универсална. Агресивната геометрия, която насърчава удара в средната част на стъпалото, в комбинация с енергичната пяна PX осигурява приятно пъргаво оттласкване дори по време на интервали, темпови тренировки или по-дълги състезания. Повишената мекота е достатъчно щадяща за стъпалата и ахилесите, което прави PRO Endur Distance чудесна за ежедневно навъртане на километри.

Горната част е изработена от лека мрежа с висока дишаемост. Олекотяването не е толкова голямо, че да компрометира здравината на горната част и стабилното поставяне на крака в обувката, така че всичко работи както трябва дори при висока скорост или случайни удари.

Сцеплението е гладко и с висока степен на сцепление. В домашни условия PRO Endur Distance се чувства като у дома си на асфалт и павирани повърхности, където трудно ще откриете слабости в тази тунингована обувка. PRO Endur Distance е предназначена за бегачи от всички групи постижения, които търсят удобна и жива обувка за тренировки за скорост и обем.

Тегло: 235 г (UK8)
Падане: 9 мм
Височина на амортизация на върха: 27 mm
Височина на амортизация на петата: 36 mm

Параметри

Спорт работи
Сезон 2023 Q1
Вид на удара с крак неутрален
Вид обувки за бягане обучение
Тип на повърхността - бягаща Път
Регулиране на обувката Дишащ
Ширина на обувката Стандартен
Омекотяване Високо омекотяване
Drop 9 мм
Технология Pebax®

Pebax®

Еластомерите Pebax® са високотехнологични полимери, предназначени за спортно оборудване с екстремни характеристики. Те са специфицирани от много от водещите световни марки и на тях разчитат световни рекордьори. Тайната на изключителните свойства на полимерите Pebax® се дължи на "технологията на блоковите съполимери". В него се използват два различни химикала (полиетер и полиамид) върху един и същ полимерен скелет, като се запазват експлоатационните свойства и на двата. Всяка полимерна верига съдържа както полиетерни "блокове", които осигуряват гъвкавост и еластичност, така и полиамидни "блокове", които осигуряват огромна лекота, здравина и възвръщане на енергията. Това по същество позволява на полимера да осигури "най-доброто от двата свята" по отношение на производителността.