info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Inov-8 Venturelite 25

Унисекс раница на открито

В наличност в Електронния магазин
Доставка в рамките на 4-6 работни дни

Имаме само 1 елемент. Сега или никога.

240 лв 260 лв ще спестиш 20 лв -8 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Inov-8

001012-BKGN 01

Най-обемистата от новата гама раници за разходки на открито. 25-литровият Venturelite има в кръвта си бързо опаковане. Обемен, но лек спътник за целодневни и многодневни приключения по пътеките с множество функции.

Venturelite 25 е раница, ориентирана към детайлите, за взискателни потребители, които искат да се движат бързо, надалеч и без ограничения. Основата на раницата е просторно отделение за съхранение с две възможности за влизане - чрез капак или страничен цип. Основното отделение за съхранение вече не е разделено на части, с изключение на отделението за хидрофор. Допълнителните места за съхранение се състоят от защитен джоб за документи или външни джобове, които са лесно достъпни, без да се сваля раницата от гърба. Две от тях се намират отстрани, две - на подвижния колан за кръста и две - на презрамките.

Анатомично оформената система на гърба, изработена от мека дишаща пяна, се регулира по височина, така че раницата да пасне на всеки. Не липсват примки за ледоразбивач, туристически пръти и друга екипировка. Разбира се, има отличителни светлоотразителни елементи и външни джобове за бърз достъп до съхраняваните предмети.

Основни характеристики:

  • Капацитет 25 л.
  • Панел от пяна Air Flow
  • Отделение за хидрофор

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2022 Q1
Вид на чантата раница
Обем на чантата/раницата 21-29 литра
Използване на чанта/раница Туризъм и експедиции