info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

La Sportiva Akyra GTX

Мъжки обувки за бягане

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
347 лв 413 лв ще спестиш 66 лв -16 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

La Sportiva

36I999999

Обувките Akyra GTX на La Sportiva са предназначени за бягане на дълги и трудни разстояния, като ултрамаратони и ултрапътеки. Благодарение на мембраната GORE-TEX® тези обувки са идеално водоустойчиви, а подметките FriXion XT гарантират отличен баланс между сцепление и устойчивост на износване. Системата Trail rocker™ прави стъпването по-естествено и по този начин по-удобно. Обувката е оборудвана с технологията Impact Brake System®, която абсорбира ударите с до 20%.

  • За дълги бягания в предизвикателен терен
  • водоустойчив
  • оптимално сцепление
  • Подметка Trail Rocker™ за естествено търкаляне
  • Гумена защита на пръстите за предотвратяване на копаене
  • Спирачна система Impact Brake System®
  • Стелки Ortholite MR
  • Капка 9 мм

Параметри

Спорт работи
Сезон 2017 Q3
Вид на удара с крак неутрален
Вид обувки за бягане обучение
Тип на повърхността - бягаща Терен - пътека
Регулиране на обувката Водоустойчив
Ширина на обувката Стандартен
Омекотяване Средно омекотяване
Drop 9 мм
Технология Ortholite® , GORE-TEX Extended Comfort , Impact Brake System , FriXion® Red

Ortholite®

Стелката OrthoLite® съчетава специфична пяна Ortholite® и част от петата от EVA. Тя осигурява суха и здравословна среда за крака и по-добро омекотяване. Дори и след продължителна употреба, той няма да ви разочарова със своята ефективност. Той е изработен от рециклируем каучук и по този начин не замърсява околната среда.

GORE-TEX Extended Comfort

Най-доброто решение за обувки, което ви поставя поне една крачка пред конкуренцията. Обувките са изработени от изключително дишащи и водоустойчиви материали. За да отговорят на високите изисквания, отделните компоненти и самата конструкция са перфектно съчетани. Обувките GORE-TEX® Extended Comfort са трайно водоустойчиви, изключително дишащи и поддържат краката ви сухи и удобни при всякакви метеорологични условия, дори по време на усилена физическа дейност.

Impact Brake System

Тази иновативна система се прилага към подметката, за да абсорбира негативните ефекти от ударите, генерирани по време на ходене. Благодарение на подходящия ъгъл на наклона на подметката и стелката, ефектът от негативното въздействие върху ставите се намалява с до 20%. Иновативният дизайн на петата позволява безопасно плъзгане и избягване на евентуално подхлъзване - особено на стръмен терен.

FriXion® Red

Перфектната комбинация от сцепление, издръжливост и абсорбиране на удари. Предназначени са за разнообразни, смесени терени.