info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Cross Trail FX.One Superlite

Отвори за бягане по пътека

Изберете своя размер Как да изберем?

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 5-8 работни дни
316 лв 362 лв ще спестиш 46 лв -13 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65225561

Продуктово видео

Описание

Cross Trail FX.One Superlite ви предлага подкрепа при следващия ви планински поход! Изключително лекият карбонов бастун с фиксирана дължина и диаметър само 14/12 мм е снабден с новоразработената дръжка Cross Shark. Тази система е идеално пригодена за бързи преходи и съчетава предимствата на дръжките за бягане по пътека с тези на дръжките за трекинг. Широката каишка, изработена от силно дишаща мрежеста материя с оптимизирана форма, обгръща сигурно и здраво ръката и позволява облекчаване на мускулите на ръката. Дръжката от пореста пяна, изработена от имитация на корк, е завършена с удължител за допълнителни варианти на захват. Излезте на следващата си тренировка с тези универсални сгъваеми палки с модерен външен вид, подходящи както за мъже, така и за жени!

Основни характеристики:

  • SHARK SYSTEM - Системата Shark System предлага оптимален трансфер на енергия благодарение на директната връзка между ръката и стика. Бързото вкарване и изкарване не е проблем. Всички примки и ръкавици Shark са съвместими с всички клубове Shark.
  • CROSS SHARK - Cross Shark съчетава предимствата на ръкохватката за бягане на пътека с характеристиките на ръкохватката за трекинг. Той съчетава скоростта на системата Shark с опората на ергономична опорна повърхност, което го прави идеален за бързо ходене в планината.
  • МЕШКА ЗА РЕМЪК НА АКВАТА - Гладко регулируема и индивидуално пригодима каишка. Позволява бързо и лесно закрепване и сваляне на пръта и е съвместим с всички пръти от серията Shark.
  • PUSH BUTTON - Системата Push Button позволява бързо разгъване и сгъване на сгъваемите пръти с натискането на един бутон.
  • КАРБОН - Отличава се с висока твърдост и ниско тегло.
  • ВЪРХУЛИ ЗА БЯГАНЕ ПО ПЪТЕКИ - Олекотени върхове с вдлъбната долна част за прецизно използване на стика върху всякаква повърхност с безкомпромисна опора и оптимален замах.

Параметри

Спорт работи
Сезон 2022 Q3
Вид на пръчката Сгъваем
Материал на полюса за трекинг въглерод
Технология Push Button , Trigger Shark Frame Strap , TrailRunningTip

Push Button

Минимален размер в сгънато състояние и изключително леко тегло. Гамата сгъваеми палки на LEKI е просто по-малка, по-лека и по-добра. Възможностите за използването им са многобройни. Независимо дали става въпрос за достъп до ферата, бягане по пътека в планината, малки преходи или като туристически стик.

  • Механизъм за освобождаване с натискане на бутон за бързо и лесно сгъване и разгъване
  • Висококачествен кабел за опъване с подсилена полиетиленова обвивка за дълготрайна защита на влакната
  • Пружината, разположена в долната част, осигурява оптимално напрежение и автоматично компенсиране на дължината на кабела
  • Специални алуминиеви втулки предпазват високомодулните въглеродни влакна и осигуряват перфектно свързване на отделните сегменти.

Trigger Shark Frame Strap

Тази примка за палеца помага както при отскачането, така и при отката. Анатомично прецизното прилягане и дишащият мек вътрешен материал с голяма контактна площ позволяват сигурно и меко прилягане към ръката. Каишката Frame Strap Shark е изработена от едно парче и се увива на 360 градуса около ръката. Елиминират се пречещите застъпвания на материала, което предотвратява появата на мехури и натъртвания. Размерът се регулира безстепенно със скоба. Директният контакт с дръжката гарантира, че всеки импулс се предава на стика без загуба на сила. Със системата Trigger Shark 2.0 примката светкавично се прихваща в дръжката на бастуна и също толкова бързо се изважда.

TrailRunningTip

Върхът за бягане по пътеки осигурява стабилно сцепление на всеки терен.