info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Детски ръкавици за спускане Leki Griffin S Junior

Leki Griffin S Junior

Детски ръкавици за спускане

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
90 лв 104 лв ще спестиш 14 лв -14 %

Leki

649805702

Добър съвет за малки скиори с големи амбиции: ръкавиците Griffin S Junior. Специалната кройка на Junior Comfort Fit гарантира, че ръкавицата приляга идеално към малката ръка на детето и ѝ позволява да се движи свободно. Горният материал от ребро Stop и неопрен е достатъчно здрав, за да се справи с всички приключения на снега. Благодарение на мембраната SOFT-TEX® и пълнежа Fiberloft детските ръце остават надеждно топли и сухи дори при силен контакт със снега. Системата Trigger S помага да се сведе до минимум рискът от нараняване в случай на падане. TRIGGER S Ръкавици с примка за задействане за максимална безопасност и комфорт. Перфектната комбинация с пръчките Trigger S! JUNIOR COMFORT FIT Ръкавици с малко по-широка и много удобна кройка, предназначени за юноши. SOFT-TEX Водоустойчивост. Ветроустойчивост. Удобна мекота. SOFT-TEX® гарантира удобно и приятно усещане при носене. ИЗОЛАЦИЯ Нивото на топлина се дължи на материала на обвивката, изолацията и подплатата, хидрофобните свойства, както и на прилягането и конструкцията. ВОДОПРОВОДНА ПОКРИВКА Водоустойчива ръкавица благодарение на отделна мембранна подплата.

Параметри

Спорт Спускане със ски
Сезон 2022 Q3
Функция за облекло Защита от студ , Защита от вятър , Защита от дъжд
Вид ръкавици Пръст
Технология Trigger S , Soft-Tex® , Ripstop

Trigger S

Максимална безопасност, максимален комфорт. Trigger S Ti прави поставянето и свалянето на обувките по-бързо и по-удобно от всякога. Патентованото предпазно освобождаване предлага допълнителна защита срещу нараняване.

Soft-Tex®

Водоустойчивост. Ветроустойчивост. Приятно мека. SOFT-TEX® осигурява удобно и приятно носене.

Ripstop

Материал, разработен за създаването на най-здравата и същевременно най-леката възможна полиестерна тъкан. По-дебелите влакна се втъкават в материала напречно и надлъжно на равни интервали. RIPSTOP POLYESTER е много популярен материал за раници.