info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Poles Legacy Junior

Младежки походни тояги

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 5-8 работни дни
87 лв 100 лв ще спестиш 13 лв -13 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65320541

Hole Legacy Junior подкрепя младите туристи в техните планински приключения! Анатомично оформената дръжка PAS Soft с регулируема примка ще ви осигури опора при изкачване или спускане. Със системата Speed Lock+ трикомпонентните пръти могат да се регулират бързо и безопасно в диапазона 80-110 см. Леките, но здрави алуминиеви тръби осигуряват огромни резерви от стабилност в планината. Абсолютно универсален помощник!

Спецификации:

  • Дръжка : Минималистично проектирана дръжка със система за безопасност PA. Тя убеждава със своята стабилност и издръжливост.
  • Дръжка: Регулируема лента с предпазно заключване. Тя е издръжлива, много дишаща и осигурява максимален комфорт при носене.
  • Материал.
  • Система за задържане: Системата за регулиране работи с външна скоба, която позволява лесна промяна на настройките и предлага максимална сила на притискане.
  • Пластини. Предпазват от вкопаване в мека почва и могат лесно да се сменят ръчно.
  • Здравиятнакрайник гарантира точното прилягане към точката и перфектната стабилност върху почти всеки терен.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2023 Q1
Вид на пръчката Телескопичен
Материал на полюса за трекинг алуминий
Технология Speed Lock Plus , Hliník HTS

Speed Lock Plus

Speedlock е първата и засега единствена в света система за външно заключване, сертифицирана от TÜV Süd. Изискването на TÜV за товароносимост от 55 kg е значително надхвърлено. Запас от безопасност, който може да спаси човешки живот. Допълнително регулиране на силата на задържане е възможно по всяко време.

Системата Speed Lock + за външно регулиране е с 35% по-лека и с 27% по-малка от съществуващата система Speed Lock. Той има същата сила на задържане като своя предшественик. Стандартът, изискван от института за изпитване TÜV, е значително надхвърлен.

Hliník HTS

Материалът се отличава преди всичко с много дълъг експлоатационен живот, изключителна издръжливост и изключителна стабилност.