info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Пръчки за спускане Leki Poles Spifire Vario 3D

Leki Poles Spifire Vario 3D

Пръчки за спускане

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
205 лв 235 лв ще спестиш 30 лв -13 %

Leki

65067101

Вслушахме се в желанията на любителите на фрийрайд: сега съществуват фрийрайд пръти с регулируема дължина под формата на Spitfire Vario 3D. С пръти с променлива дължина между 110 и 140 см ще се чувствате готови за всяка ситуация на заснежен терен, а благодарение на интуитивната заключваща система Speed Lock+ регулирането им е въпрос на миг дори с дебели ръкавици. Те са снабдени и с тясната дръжка Pro G с новата система Trigger 3D, която позволява по-добър контрол благодарение на директната връзка между ръкавицата и пръта, по-удобна работа чрез бързото пристягане и изваждане на включената в комплекта примка Frame Mesh, но и по-големи граници на безопасност благодарение на интелигентното триизмерно освобождаване, което увеличава четири пъти границата на освобождаване.

Основни характеристики:

  • TRIGGER 3D SYSTEM - Система за дръжки за ново десетилетие! Ъгълът на освобождаване 220° прави използването на стиковете още по-лесно и, което е по-важно, по-безопасно от всякога.
  • ДРЪЖКА TRIGGER 3D PRO G - Тънка дръжка с перфектно предаване на енергията, страхотен захват и максимален комфорт благодарение на прорезите за пръстите. Съвместим е с всички белезници или ръкавици със система Trigger.
  • TRIGGER 3D FRAME MESH HANDBAND - Белезници, изработени от дишащ, "плетен" материал, чиято подобрена кройка и широка зона за сядане гарантират директен и близък контакт с дръжката.
  • Алуминий HTS - Материалът се отличава преди всичко с много дълъг живот, изключителна издръжливост и изключителна стабилност.
  • ALPINE BASKET - Плочи за спускане със ски абсолютно идеални. Те могат лесно да се сменят с други, без да е необходим инструмент.
  • КАПАЧКА ЗА АДАПТЕР TRIGGER 3D - Капачката, под която се намира слот, позволяващ да се монтират протекторите за ръце и адаптерът за камерата GoPro.
  • FLEX TIP LONG - Тези удължени накрайници за спускане със ски осигуряват прецизно използване на пръта и перфектна опора на почти всеки терен.
  • BIG MOUNTAIN -Върховете са директно идеални за пухкав сняг. Можете удобно да ги смените без инструменти.
  • SPEED LOCK+ - по-нова версия на разширената система за заключване. Новосъздаден от еднороден материал. С 35% по-лек и с 27% по-малък от SpeedLock 1, но със същата сила на задържане.

Параметри

Спорт Спускане със ски
Сезон 2022 Q3
Използване на стълба за спускане Отдих
Технология Speed Lock Plus , Trigger 3D , Hliník HTS , Trigger 3D Adapter Cap , Madlo Trigger 3D Pro G , Poutka Trigger 3D Frame Mesh , Big Mountain , Flex Tip Long , Alpine Basket

Speed Lock Plus

Speedlock е първата и засега единствена в света система за външно заключване, сертифицирана от TÜV Süd. Изискването на TÜV за товароносимост от 55 kg е значително надхвърлено. Запас от безопасност, който може да спаси човешки живот. Допълнително регулиране на силата на задържане е възможно по всяко време.

Системата Speed Lock + за външно регулиране е с 35% по-лека и с 27% по-малка от съществуващата система Speed Lock. Той има същата сила на задържане като своя предшественик. Стандартът, изискван от института за изпитване TÜV, е значително надхвърлен.

Trigger 3D

Най-новата иновация на системата Trigger предлага освобождаване в три посоки. Тя осигурява по-голям комфорт при захващане и закопчаване или разкопчаване.

Trigger 3D впечатлява с три основни области на подобрение:

  • Управление - Интуитивна връзка между стика и ръкавицата.
  • Удобство - бързо и лесно поставяне и сваляне на щипките
  • Безопасност - Най-голям обхват на разкопчаване благодарение на интелигентния 3D спусък

Hliník HTS

Материалът се отличава преди всичко с много дълъг експлоатационен живот, изключителна издръжливост и изключителна стабилност.

Trigger 3D Adapter Cap

Капакът, под който се намира гнездо, позволяващо монтирането на протектори за ръце и адаптер за камерата GoPro.

Madlo Trigger 3D Pro G

Тънка дръжка с перфектно предаване на силата и максимална безопасност благодарение на системата за освобождаване. Меката повърхност позволява чудесен захват. Съвместим е с всички белезници или ръкавици със система Trigger.

Poutka Trigger 3D Frame Mesh

Дръжка, изработена от дишащ, "плетен" материал, чиято подобрена кройка и широка зона за сядане гарантират директен и близък контакт с дръжката.

Big Mountain

Плочите са идеални за сняг на прах. Можете удобно да ги смените без инструменти.

Flex Tip Long

Тези шипове гарантират прецизно използване на стика и перфектна опора на почти всеки терен.

Alpine Basket

Плочи за спускане със ски абсолютно идеални. Те могат лесно да се сменят с други, без да е необходим инструмент.