info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Poles Spitfire Lite S

Детски стикове за спускане

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
90 лв 104 лв ще спестиш 14 лв -13 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65065401

Със Stella S контролирате представянето си по пистите. Дръжките и меките примки на тези тояги са оформени според анатомията на по-малките женски ръце. Термоматериалът помага да запазите пръстите си топли дори при ниски температури. Със системата Trigger S можете да освободите каишката от стика за миг. Това допринася за безопасността и комфорта. Благодарение на високоякостния алуминий Artena S е една от най-леките планинарски тояги. Това е пръчка, на която наистина можете да разчитате.

Основни характеристики:

  • TRIGGER SYSTEM - Благодарение на системата TRIGGER S връзката между ръкавицата или примката и дръжката е абсолютно перфектна. Ненадминатият комфорт и максималното ски преживяване са гарантирани!
  • TRIGGER S THERMO COMPACT - Дръжката Trigger S е с компактен дизайн и термоизолираща повърхност за малки, бързо замръзващи ръце.
  • TRIGGER S VARIO LOOP - Лесно регулируема примка с широка опорна повърхност и перфектно прилягане, която ще ви накара да се прикрепите или отделите от полюса за нула време.
  • Алуминий HTS - Материалът се отличава преди всичко с много дълъг живот, изключителна издръжливост и изключителна стабилност.
  • RACING BASKET - Пластини за състезания по спускане са абсолютно идеални. Те могат лесно да се сменят с други, без да е необходим инструмент.
  • СТОМАНЕН НАкрайник - Тези накрайници гарантират прецизно използване на стика и перфектна опора на почти всеки терен.

Параметри

Спорт Спускане със ски
Сезон 2022 Q3
Използване на стълба за спускане състезания
Технология Trigger S , Hliník HTS , Racing Basket , Steel Tip

Trigger S

Максимална безопасност, максимален комфорт. Trigger S Ti прави поставянето и свалянето на обувките по-бързо и по-удобно от всякога. Патентованото предпазно освобождаване предлага допълнителна защита срещу нараняване.

Hliník HTS

Материалът се отличава преди всичко с много дълъг експлоатационен живот, изключителна издръжливост и изключителна стабилност.

Racing Basket

Пластини, идеални за състезателни условия. Плочите могат да се сменят лесно, без да е необходим инструмент.

Steel Tip

Тези шипове гарантират прецизно използване на стика и перфектна опора на почти всеки терен.