info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki PRC Shark

Унисекс ръкавици за бягане

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
121 лв 142 лв ще спестиш 21 лв -15 %
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

652902301

PRC Shark е перфектната универсална ръкавица за тренировки за спорт и не много студени дни по пътеките за ски бягане. Материалът Softspan на гърба на ръката и висококачественият велур AX® на дланта осигуряват висок комфорт при носене и максимално сцепление. Системата Shark в комбинация с новата дръжка за ски бягане Nordic Shark позволява оптимизирано предаване на енергията и още по-добро сцепление със стика.

Спецификации:

СИСТЕМА SHARK

Системата Shark предлага оптимален трансфер на енергия благодарение на директната връзка между ръката и стика. Бързото вкарване и изкарване не е проблем. Всички примки и ръкавици Shark са съвместими с всички клубове Shark.

NORDIC COMFORT FIT

По-широко прилягане за удобство при носене и постоянно топли ръце.

ХИДРОФОБНИ ВЛАКНА

Използвани материали с хидрофобни свойства на влакната.

ОСНОВНА ИЗОЛАЦИЯ

Основно ниво на изолация. Нивото на топлина се определя от материалите на обвивката, изолацията и подплатата, както и от хидрофобните свойства на ръкавицата. Влияние оказват също прилягането и конструкцията.

MF TOUCH

Пълно управление на смартфони и навигационни устройства дори в студено време. Специално разработеният материал ви позволява да управлявате капацитивни сензорни екрани, без да се налага да сваляте ръкавиците си.

Параметри

Спорт работи , ски бягане
Сезон 2022 Q3
Функция за облекло Защита от студ , Защита от вятър
Вид ръкавици Пръст