info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Зимни ръкавици Leki Progressive Tune S Boa mf touch

Leki Progressive Tune S Boa mf touch

Зимни ръкавици

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
221 лв 274 лв ще спестиш 53 лв -19 %

Leki

643881301

С тази ръкавица LEKI отваря нова глава в разработването на висококачествени ръкавици от висок клас. Ръкавицата Progressive Tune S BOA® MF Touch е не само изработена от висококачествени материали, но и е разполага и с патентованата система за бързо освобождаване BOA. Това позволява на LEKI да постигне гладко и перфектно регулируемо прилягане. Просто завъртете колелото BOA и прогресивната настройка S приляга като втора кожа, позволявайки пълен контрол върху стика. В комбинация със системата за безопасност Trigger S и MF Touch, Progressive Tune S е първокласна ръкавица за фрийстайл, която изпреварва своите време.

Параметри

Спорт Спускане със ски
Сезон 2018 Q3
Функция за облекло Защита от студ , Защита от дъжд
Вид ръкавици Пръст
Технология Trigger S , BOA®

Trigger S

Максимална безопасност, максимален комфорт. Trigger S Ti прави поставянето и свалянето на обувките по-бързо и по-удобно от всякога. Патентованото предпазно освобождаване предлага допълнителна защита срещу нараняване.

BOA®

Легендарната система за пристягане, която може би познавате от обувките за колоездене, ски обувките и други скелетни обувки. Колелцето за микрозатягане на Boa ви позволява да затягате ботушите си за секунди с максимална прецизност и без риск от разхлабване при натоварване.