info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Sherpa FX.One Carbon

Пръчки на открито

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
305 лв 351 лв ще спестиш 46 лв -13 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65220801

Продуктово видео

Описание

Sherpa FX.One Carbon е вашият водач за предизвикателни планински преходи в пресечен терен! Тоягата за алпинизъм е оборудвана с новата дръжка Aergon Air, която отново е оптимизирана по отношение на комфорта и контрола и е подобрена в детайли във всички аспекти. Специалната технология на кухините ви позволява да комбинирате лека конструкция с големи, поддържащи повърхности, които отговарят на всички ергономични изисквания на ръката ви. Задната част на дръжката на Aergon Air е изцяло гумирана и осигурява максимален захват и контрол при спускане по хълмове. Наклоненият ъгъл помага на китката ви да насочва и поставя стика оптимално и допринася изключително много за безопасността в планината. Прътът с фиксирана дължина е снабден с гъвкав накрайник, така че плочата на коша за Big Mountain Binding може да бъде сменена в планината в случай на сняг. Карбоновият сгъваем прът се допълва от здрава алуминиева основа, като тази комбинация осигурява едновременно лекота и стабилност по време на вашите планинарски приключения!

Основни характеристики:

  • AERGON AIR -Aergon Air съчетава лекота и стабилност. Ергономичната му форма гарантира максимален комфорт, а напълно гумираната глава за захващане - абсолютен контрол.
  • ЛЕНТА ЗА БЕЗОПАСНОСТ 4.0 - Регулируема примка с предпазно заключване. Той е изключително лек, много дишащ и осигурява максимален комфорт при носене.
  • Удължена дръжка - Удължена дръжка за по-лесно захващане при стръмно наклонени терени или траверси.
  • PUSH BUTTON - Системата Push Button позволява бързо разгъване и сгъване на сгъваемите пръти с натискането на един бутон.
  • КОМБИНАЦИЯ ОТ КАРБОН И АЛУМИН - Перфектна гъвкавост и голяма издръжливост при относително ниско тегло. Най-доброто от двата лагера.
  • TRACKINGBASKET 2.0 - Компактна плоча за трекинг. Предпазва от затъване в сняг и кал и може лесно да се смени ръчно.
  • BIG MOUNTAIN BINDING BASKET - Пластина, разработена специално за туризъм, с къс ръб за регулиране на помощните средства за катерене и дълъг ръб за изстъргване на заледени пътеки. Тя може лесно да бъде сменена ръчно.
  • FLEX TIP LONG - Здрав връх, който гарантира точно прилягане към точката и перфектна стабилност при почти всеки терен.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2022 Q3
Вид на пръчката Сгъваем
Материал на полюса за трекинг въглерод , алуминий
Технология Push Button , Flex Tip Long , Lock Security Strap - Nylon , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air , Big Mountain Binding Basket

Push Button

Минимален размер в сгънато състояние и изключително леко тегло. Гамата сгъваеми палки на LEKI е просто по-малка, по-лека и по-добра. Възможностите за използването им са многобройни. Независимо дали става въпрос за достъп до ферата, бягане по пътека в планината, малки преходи или като туристически стик.

  • Механизъм за освобождаване с натискане на бутон за бързо и лесно сгъване и разгъване
  • Висококачествен кабел за опъване с подсилена полиетиленова обвивка за дълготрайна защита на влакната
  • Пружината, разположена в долната част, осигурява оптимално напрежение и автоматично компенсиране на дължината на кабела
  • Специални алуминиеви втулки предпазват високомодулните въглеродни влакна и осигуряват перфектно свързване на отделните сегменти.

Flex Tip Long

Тези шипове гарантират прецизно използване на стика и перфектна опора на почти всеки терен.

Lock Security Strap - Nylon

Найлонова каишка за здраво захващане и удобно използване.

Trekking 2.0 Basket

Компактна плоча за трекинг. Предпазва от затъване в сняг и кал и може лесно да се смени ръчно.

Aergon Air

Aergon Air съчетава лекота и стабилност. Ергономичната му форма гарантира максимален комфорт, а напълно гумираната глава за захващане - абсолютен контрол.

Big Mountain Binding Basket

Плоча, разработена специално за туризъм, с къс ръб за регулиране на помощни средства за катерене и дълъг ръб за изстъргване на заледени пътеки. Тя може лесно да бъде сменена ръчно.