info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Leki Ultratrail FX.One

Тояги за бягане на пътека

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
315 лв 363 лв ще спестиш 48 лв -13 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Leki

65225851

Продуктово видео

Описание

Ultratrail FX.One е незаменим спътник за следващото ви състезание по бягане на пътека! Той е оборудван с новата Trail Shark - първата система за захващане и пристягане, разработена 100% за бягане по пътеки. Благодарение на новопроектираните въздушни канали теглото на захвата е намалено с 30% в сравнение с добре познатата система Shark. Рамката Shark Frame Strap Mesh приляга като ръкавица и предава силата директно към центъра на стика. Тънката форма на дорника на акулата ви позволява да слагате и сваляте каишката дори със затворени очи! Допълнителният накрайник на дръжката и удължителят на дръжката осигуряват допълнителни възможности за захващане. С размер на опаковката от 36 см и тегло от 182 г при дължина 120 см, той е готов да ви подкрепи на всеки километър.

Параметри

Спорт работи
Сезон 2022 Q1
Вид на пръчката Сгъваем
Материал на полюса за трекинг въглерод
Технология Push Button , Trail Shark

Push Button

Минимален размер в сгънато състояние и изключително леко тегло. Гамата сгъваеми палки на LEKI е просто по-малка, по-лека и по-добра. Възможностите за използването им са многобройни. Независимо дали става въпрос за достъп до ферата, бягане по пътека в планината, малки преходи или като туристически стик.

  • Механизъм за освобождаване с натискане на бутон за бързо и лесно сгъване и разгъване
  • Висококачествен кабел за опъване с подсилена полиетиленова обвивка за дълготрайна защита на влакната
  • Пружината, разположена в долната част, осигурява оптимално напрежение и автоматично компенсиране на дължината на кабела
  • Специални алуминиеви втулки предпазват високомодулните въглеродни влакна и осигуряват перфектно свързване на отделните сегменти.

Trail Shark

При бягането по пътеки всеки грам е от значение. Конструкцията Air Channel предлага минимално тегло и максимална стабилност. Системата Shark също така улеснява поставянето и изваждането за секунди.