info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Пръчки за спускане Leki Venom SL
Voucher + безплатно

Leki Venom SL

Пръчки за спускане

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
325 лв

Leki

6436768

Когато закупите този продукт без допълнителна отстъпка, ще получите допълнителен ваучер за 500 CZK за следващата си поръчка.


Този висококачествен състезателен стик, изработен от високоякостен алуминий HTS 6.5 и арамиден карбон, е оборудван с доказаната слаломна дръжка на LEKI. Четири вдлъбнатини за пръстите със специална ребрена структура и две различни каучукови смеси за изключително сигурен захват. Новата каишка на рамката в комбинация с освобождаващия механизъм Trigger S осигурява силен захват и безопасност. Това дава възможност за да се концентрирате 100% върху постигането на скорост.

Параметри

Спорт Спускане със ски
Сезон 2018 Q3
Използване на стълба за спускане състезания
Технология Trigger S , Flex Tip Alpine , Hliník a karbonové vlákno , Trigger S Systém , Trigger S Frame Strap

Trigger S

Максимална безопасност, максимален комфорт. Trigger S Ti прави поставянето и свалянето на обувките по-бързо и по-удобно от всякога. Патентованото предпазно освобождаване предлага допълнителна защита срещу нараняване.

Flex Tip Alpine

Тези шипове гарантират прецизно използване на стика и перфектна опора на почти всеки терен.

Hliník a karbonové vlákno

Минималното тегло и перфектното поведение при замахване се гарантират от леките и твърди долни части от въглеродни влакна. Горната част е изработена от висококачествен алуминий.

Trigger S Systém

Благодарение на системата Trigger S това е перфектната комбинация. Комбинацията от ръкавици и палки с тази система осигурява ненадминат комфорт и максимално изживяване при каране на ски.

Trigger S Frame Strap

Перфектно прилягаща каишка с 360 градуса комфорт и бързо сваляне и поставяне.