info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Пръти за скандинавско ходене Leki Vertical K

Leki Vertical K

Пръти за скандинавско ходене

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
238 лв 293 лв ще спестиш 55 лв -19 %

Leki

6492592

Няма нищо по-просто от това. Стикът Vertical K е предназначен за тези, които искат да са бързи на пътя. С тегло от само 135 грама този карбонов стик с фиксирана дължина е изключително лек и предлага перфектно движение напред. Скосеният накрайник Speed Tip, изработен от закален метал, осигурява опора върху всяка повърхност. Дръжката от естествен корк с удължител лежи удобно и сигурно в дланта на ръката. С Trigger Shark 2.0 за бързо освобождаване на ремъка от дръжката. Върви вертикално или върви у дома!

Параметри

Спорт работи , На открито / Туризъм
Сезон 2019 Q1
Вид на пръчката Solid
Материал на полюса за трекинг въглерод
Технология Trigger Shark 2.0 , Poutka Trigger 3D Frame Mesh , 100% Karbonové vlákno HM Carbon

Trigger Shark 2.0

Максимален комфорт, максимален трансфер на енергия, изключително лесно управление. Технологията Trigger Shark 2.0 ви позволява да закрепвате и освобождавате каишката в един момент.

Poutka Trigger 3D Frame Mesh

Дръжка, изработена от дишащ, "плетен" материал, чиято подобрена кройка и широка зона за сядане гарантират директен и близък контакт с дръжката.

100% Karbonové vlákno HM Carbon

LEKI се гордее с високото качество на своите материали. Ето защо стиковете са изработени от високомодулни въглеродни влакна, които осигуряват ниско тегло и твърдост на стиковете.