info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Mammut Ducan Low GTX Women

Дамски обувки за открито

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
354 лв 402 лв ще спестиш 48 лв -12 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Mammut

3030-03531-00309

Планините са в краката ви с тази лека, висококачествена туристическа обувка. Технологията Flextron® на Mammut е буквално пружина в краката ви, използвайки подметка от пружинна стомана, която осигурява ефективно поглъщане на ударите, трансфер на енергия и стабилност, за да поддържа енергията ви и да подкрепя естествената ви крачка. Подметката Vibram осигурява надеждно сцепление, а надеждната мембрана GORE-TEX ви предпазва от лошото време. Всички те са с анатомично адаптиран дизайн за удобно и прецизно прилягане. Колекцията Ducan - класика по някаква причина.

Технология:

  • GORE-TEX - Еластична конструкция на езика от GORE-TEX
  • Vibram - Подметката Vibram осигурява отлично сцепление за безопасно придвижване - дори и по най-неравния терен.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2022 Q3
Регулиране на обувката Водоустойчив
Височина на обувките Нисък
Използване на обувки на открито Лек туризъм
Вид обувки за открито a
Технология Gore-Tex® , Mammut Flextron , Vibram® Flextron , PFC Free DWR

Gore-Tex®

Мембраната Gore-Tex® запазва краката сухи и удобни и увеличава дишането при всякакви дейности в студено време. Това е стандартен трислоен ламинат, ориентиран към издръжливост и дълготрайност.

Mammut Flextron

Технологията Flextron на Mammut поддържа естествената анатомия на стъпалото и го олекотява с усещане за "боси крака", сякаш бягате боси. В основата на технологията е подметка от пружинна стомана, която е интегрирана в междинната подметка и се притиска директно към стелката. В надлъжна посока гъвкавостта подпомага правилното движение на стъпалото. В напречна посока подметката е стабилна и предотвратява пропадането на свода. Това подпомага анатомично правилната позиция на стъпалата, но и по-добрата стойка - за естествено движение и по-ефективно използване на енергията.

Vibram® Flextron

Издръжлива подметка с най-високо качество на изработка и висока издръжливост. Гарантира максимална производителност и комфорт. Технологията Flextron поддържа естествената анатомия на стъпалото и го олекотява с усещане за "боси крака", сякаш бягате боси. В основата на технологията е подметка от пружинна стомана, която е интегрирана в междинната подметка и се притиска директно към стелката. В надлъжна посока гъвкавостта подпомага правилното движение на краката. В напречна посока подметката е стабилна и предотвратява пропадането на свода. Това подпомага анатомично правилната позиция на стъпалата, но и по-добрата стойка - за естествено движение и по-ефективно използване на енергията.

PFC Free DWR

Съкращението DWR означава Durable Water Repellency (трайно водоотблъскване). Това е постоянна хидроизолация, която осигурява водоустойчивост. Той предотвратява абсорбирането на влага от външните материали. Използва се както в поларени, така и в непромокаеми дрехи и палатки. Ефективността му обаче постепенно намалява при многократно измиване.

Перфлуорираните съединения (PFC) са практически неразградими в околната среда. Поради това тази импрегнация не се използва и се заменя с други, по-екологични и високоефективни алтернативи.