info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Мъжки обувки за открито Mammut Ducan Mid GTX Men
Voucher + безплатно

Mammut Ducan Mid GTX Men

Мъжки обувки за открито

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
419 лв

Mammut

3030-03541-00288

Когато закупите този продукт без допълнителна отстъпка, ще получите допълнителен ваучер за 500 CZK за следващата си поръчка.


От кратки преходи до многодневни преходи, тези ботуши със среден разрез предоставят всички възможности - и са подкрепени от най-новите технологии. Технологията Flextron® на Mammut използва подметка от пружинираща стомана, която осигурява ефективно поглъщане на ударите, трансфер на енергия и стабилност, за да поддържа естествената ви крачка. Подметката Vibram осигурява надеждно сцепление, а надеждната мембрана GORE-TEX ви предпазва от лошото време. Всички те са с анатомично адаптиран дизайн за удобно и прецизно прилягане. Колекцията Ducan - класика по някаква причина.

Технология:

  • GORE-TEX - Еластична конструкция на езика от GORE-TEX
  • Vibram - Подметката Vibram осигурява отлично сцепление за безопасно придвижване - дори и по най-неравния терен.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2022 Q3
Регулиране на обувката Водоустойчив
Височина на обувките Висока
Използване на обувки на открито Лек туризъм , Високопланински туризъм
Вид обувки за открито a
Технология Gore-Tex® , Mammut Flextron , Mammut Georganic 3D Technology , Vibram® Flextron

Gore-Tex®

Мембраната Gore-Tex® запазва краката сухи и удобни и увеличава дишането при всякакви дейности в студено време. Това е стандартен трислоен ламинат, ориентиран към издръжливост и дълготрайност.

Mammut Flextron

Технологията Flextron на Mammut поддържа естествената анатомия на стъпалото и го олекотява с усещане за "боси крака", сякаш бягате боси. В основата на технологията е подметка от пружинна стомана, която е интегрирана в междинната подметка и се притиска директно към стелката. В надлъжна посока гъвкавостта подпомага правилното движение на стъпалото. В напречна посока подметката е стабилна и предотвратява пропадането на свода. Това подпомага анатомично правилната позиция на стъпалата, но и по-добрата стойка - за естествено движение и по-ефективно използване на енергията.

Mammut Georganic 3D Technology

В продуктите на Georganic движенията и позата се оформят директно върху тялото и се превръщат в триизмерен профил.

Предимства:

  • Свобода при всяко движение: кройката се определя директно от атлета, което позволява прецизно поддържане на естествените движения на тялото. Резултатът е максимална свобода на движенията и перфектно прилягане.
  • Ново прилягане: чрез дефиниране на продукти за спортисти, технологията Georganic доведе до две нови форми на дрехите за горната част на тялото. Формата Y е предназначена за вертикални движения, а формата Т - за хоризонтални движения. Въпреки че този разрез е посветен на движенията при катерене, той може да се използва и във всички други области. Тя може да се пренесе и в ежедневието и предлага нов комфорт.
  • Неограничени възможности за дизайн: намалените линии на рязане проправят пътя към динамичен и ориентиран към производителността дизайн.

Vibram® Flextron

Издръжлива подметка с най-високо качество на изработка и висока издръжливост. Гарантира максимална производителност и комфорт. Технологията Flextron поддържа естествената анатомия на стъпалото и го олекотява с усещане за "боси крака", сякаш бягате боси. В основата на технологията е подметка от пружинна стомана, която е интегрирана в междинната подметка и се притиска директно към стелката. В надлъжна посока гъвкавостта подпомага правилното движение на краката. В напречна посока подметката е стабилна и предотвратява пропадането на свода. Това подпомага анатомично правилната позиция на стъпалата, но и по-добрата стойка - за естествено движение и по-ефективно използване на енергията.