info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Обувки за бягане Mizuno Wave Sky 2

Mizuno Wave Sky 2

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
194 лв 387 лв ще спестиш 193 лв -50 %

Mizuno

J1GD180239

Параметри

Спорт работи
Сезон 2018 Q3
Вид на удара с крак неутрален
Вид обувки за бягане обучение
Тип на повърхността - бягаща Път
Регулиране на обувката Дишащ
Серия модели Mizuno Wave
Ширина на обувката Широк
Омекотяване Високо омекотяване
Drop 10 мм
Технология AirMesh , Mizuno Wave , Pebax® Rnew , SmoothRide , Mizuno Intercool , Dynamotion Fit , X10 , Premium Insock , U4iC , U4icX , Wave foam

AirMesh

Материалът AirMesh е вентилационна система, която осигурява максимална дишаемост и по този начин комфорт за краката.

Mizuno Wave

Уникална технология, която съчетава две основни характеристики, необходими за една функционална обувка за бягане - омекотяване и стабилност.

Когато бягате, тялото се натоварва прекомерно, така че правилната комбинация от омекотяване и стабилност е важна за намаляване на риска от нараняване.

Вълнообразната плоча осигурява отлично омекотяване, като разпръсква силата на удара върху по-голяма площ. Стабилността на технологията wave се постига благодарение на структурната разлика между външната и вътрешната част на обувката, като по този начин се противодейства на компресията на междинната подметка в най-натоварените зони. Основните елементи на омекотяване и стабилност в плочата wave могат да бъдат проектирани за всеки бегач и резултатът е най-леката, технологично усъвършенствана спортна обувка.

Pebax® Rnew

Екологично чист материал за производството на дъската за вълни, който е щадящ за околната среда. При производството му се отделя по-малко въглерод. Изработен е от естествени материали - маслодайни семена. Той е издръжлив и запазва всички експлоатационни характеристики.

SmoothRide

Технологията SmoothRide е създадена, за да направи прехода между бързото ускорение и забавяне възможно най-плавен по време на бягане, като намалява удара и увеличава гъвкавостта. Тази технология позволява на Mizuno да създаде обувка за бягане, която осигурява много удобно бягане. Mizuno се счита за водеща марка в областта на дизайна и технологията на обувките, а със SmoothRide те направиха следващата стъпка към максимално увеличаване на удоволствието от бягането и ефективността.

Mizuno Intercool

Тази технология решава проблема с прекомерното нагряване на обувката по време на движение. Малките вентилационни отвори в подметката осигуряват проветряване на крака отдолу. Mizuno Intercool работи в комбинация с дишащия материал на горната част AirMesh, за да осигури максимален комфорт на крака.

Dynamotion Fit

Технологията Mizuno Dynamotion Fit се основава на 3D анализ на тялото в движение. Той създава прилепване, което прави дрехите и обувките идеално прилепнали и осигурява свобода на движенията.

X10

X10 е издръжлив карбонов каучук, който се поставя в петата част на подметката, най-натоварената част от подметката. Това удължава живота и издръжливостта на обувката.

Premium Insock

Подвижната анатомично оформена стелка осигурява чудесно прилягане, комфорт, омекотяване и дълготрайна издръжливост.

U4iC

Целта на Mizuno е да насърчи най-ефективното движение, да осигури максимален комфорт и цялостно еуфорично изживяване при бягане. Технологията U4iC отново вдига летвата. Специалната смес от материал за междинна подметка U4iC е с 30% по-лека от предишната версия ap+, но запазва същите характеристики на омекотяване и комфорт, които бегачите очакват от Mizuno.

U4icX

Еволюционна олекотена междинна подметка, която осигурява омекотяване при бягане, без да се притеснявате от силен удар.

Wave foam

Новата пяна Wave предлага ново изживяване при бягане и усещане за плаване. Той е по-лек и по-гъвкав от своите предшественици.