info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

New Balance FreshFoam 1080 v13

Дамски обувки за бягане

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
376 лв
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

New Balance

W1080O13

Когато закупите този продукт без допълнителна отстъпка, ще получите допълнителен ваучер за 500 CZK за следващата си поръчка.


"От самото начало целта ни беше да създадем обувка, която да осигури на бегачите най-доброто бягане в живота им. След като се възползвахме от богатото наследство на New Balance Running в областта на дизайна, използвахме най-новите данни за геометрията на междинната подметка, материалите и технологията на горната част, за да постигнем несравнимо усещане за крака." - Сет Максуел, старши дизайнер, Performance Running

Леката, дишаща и добре прилягаща горна част е изработена от издръжливи текстилни материали. Обувките са предназначени за ежедневни тренировки, за хора с неутрално и/или супинационно стъпало и за бягане по твърди повърхности: пътища, пътеки и асфалт. Специално проектираната стелка се адаптира естествено към стъпалото, не затруднява движението и не блокира ахилесовото сухожилие.

Междинната подметка е изработена от лека иновативна пянаFresh Foam X гарантира най-високо ниво на абсорбиране на ударите, енергичен отскок и същевременно усещане за мекота и защита на ставите по време на бягане. Подметката с подобрен протектор увеличава сцеплението с повърхността, комфорта при бягане и спомага за по-плавно приземяване върху твърди повърхности. Тя също така осигурява по-плавно движение, като спомага за омекотяването на всяка стъпка и добавя усещане за пружиниране на подметката. New Balance Fresh Foam 1080 в изданието v13 прави бягането по-ефективно, по-удобно и по-лесно за регистриране на повече километри.

Спецификации

  • Тегло: 206 g
  • Падане: 6 мм
  • Тип на повърхността: твърди пътища, пътеки, асфалт
  • Предназначение: професионално бягане, ежедневна тренировка, супинация

Технология

  • Fresh Foam X - иновативна олекотена пяна за абсорбиране на удари с висока устойчивост на деформация.
  • Благодарение на подходящата структура тя осигурява мекота и подходяща защита на ставите по време на по-дълги тренировки.

Параметри

Спорт работи
Сезон 2024 Q1
Вид на удара с крак неутрален
Вид обувки за бягане обучение
Тип на повърхността - бягаща Път
Регулиране на обувката Дишащ
Ширина на обувката Стандартен
Омекотяване Средно омекотяване
Drop 6 мм
Технология Fresh Foam

Fresh Foam

Тази омекотяваща пяна е прецизно разработена, за да осигури изключително омекотена, но лека крачка.