info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Oakley Cables

Слънчеви очила за мъже

В наличност в Електронния магазин
Доставка в рамките на 4-6 работни дни

Имаме само 1 елемент. Сега или никога.

316 лв 394 лв ще спестиш 78 лв -20 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Oakley

91290263

Моделът Oakley® Cables е иновация на класическите високи очила с пълноформатни рамки с модерен дизайн. Издръжливите, но леки рамки O Matter™ предлагат целодневен комфорт, а технологията Prizm™ Lens подобрява качеството на цветовете и контраста при различни условия и дейности.

Спецификации на функциите:

  • 6x4 двойни торични лещи
  • Рамки O-Matter без страници и седло
  • Перфектно приляга на средни и широки лица
  • Здравите, но леки рамки O Matter® осигуряват издръжливост и целодневен комфорт.

Prizm™ е революционна технология в оптиката на лещите, създадена въз основа на десетилетия научни изследвания на цветовете и тяхното разпространение. Лещите Prizm™ осигуряват безпрецедентен контрол на пропускането на светлината, което води до прецизно настроени цветове за постигане на максимален контраст и подобряване на видимостта на отделните цветови нюанси, което ни позволява да различаваме по-добре неравности или детайли, които невъоръженото око не може да регистрира.

Поляризираните лещи Oakley HDPolarized филтрират 99% от нежеланите отразени отблясъци без замъгляване и оптично изкривяване, които могат да се появят при поляризираните лещи, изработени с конвенционални производствени техники. В комбинация с Prizm™ той предлага още по-ясно изображение без изкривявания и максимален контраст за по-добра видимост.

Параметри

Спорт Свободно време
Сезон 2022 Q1
Поляризация Да
Тип продукт - очила Очила
Вид на обектива Поляризиращ призм
Контраст Увеличен
Вид рамки Пълен кадър
Защита 3 - силна радиация (слънчева)
Технология Unobtanium® , O-Matter , Prizm Technology

Unobtanium®

Оригиналната иновация Unobtanium на Oakley увеличава сцеплението с потта и гарантира, че рамката на очилата ви винаги ще стои правилно на мястото си, дори и в най-взискателните условия.

O-Matter

Oakley O-Matter е лек пластмасов материал, проектиран да бъде издръжлив и удобен. Материалът е проектиран и за устойчивост на удари благодарение на контролираната си еластичност, без да се деформира с течение на времето като ацетата. Той е два пъти по-здрав от ацетата, но е с 25% по-лек.

Prizm Technology

Prizm е революционна технология за лещи на Oakley. Той значително подобрява детайлите и осигурява изключително прецизно съчетаване на цветовете, предназначено за специфични среди. Лещите са специално разработени, за да осигурят по-голямо богатство на визуалното ви изживяване, така че да можете да постигнете по-добри резултати. С обикновените слънчеви очила светът изглежда скучен и плосък, но с технологията на лещите PRIZM™ всичко изглежда ярко и жизнено, разкривайки нюанси, които обикновено остават скрити за окото.