info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Мъжки спортни слънчеви очила Oakley Corridor w/ Prizm Sapphire

Oakley Corridor w/ Prizm Sapphire

Мъжки спортни слънчеви очила

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
291 лв 372 лв ще спестиш 81 лв -22 %

Oakley

92480542

Вдъхновена от бегачите от цял свят, Oakley® създаде рамки Corridor, които са проектирани да допълват визията, подходяща както за активен, така и за ежедневен начин на живот. Слънчевите очила с половин рамка се отличават с небрежна форма на лещите и дизайн на рамката, който има модерно и същевременно ретро усещане. Спортната подложка за нос от Unobtainium е разработена така, че да спомага за намаляване на клатенето, а ушите от Unobtainium спомагат за увеличаване на задържането с неплъзгащо се захващане по време на активност.

  • КОНСТРУКЦИЯ.
  • МАТЕРИАЛ НА РАМКАТА: Издръжлив, лек материал на рамката O Matter™
  • НАМАЛЯВАНЕ НА ПОСКАЧАВАНЕТО: спортна подложка за нос от Unobtainium®, проектирана да намали подскачането с неплъзгащо се захващане
  • ЗАХВЪРЛЯНЕ, КОЕТО НЕ СЕ ХЛЪЗГА : Удължителите за уши от Unobtainium® осигуряват захват, който не се хлъзга, в мокри условия, за да увеличат задържането.
  • ПОВЕЧЕ ДЕТАЙЛИ - Технология на лещите Prizm™, проектирана да подобри цвета и контраста, което ви позволява да виждате повече детайли
  • ГОТОВИ ЗА ПРЕДПИСВАНЕ - Предлагат се с лещи Oakley Authentic Prescription, които имат лазерно гравирано лого на елипса върху лявата леща за доказателство за автентичност и качество на Oakley.

СТЪКЛО Prizm Sapphire

Светлинна пропускливост: 12%
Светлинни условия: ярка светлина
Контраст: подобрен
Основен цвят на лещите: сив

Параметри

Спорт работи , колоездене
Сезон 2023 Q1
Поляризация Не
Тип продукт - очила Очила
Вид на обектива Prizma
Контраст Увеличен
Вид рамки Половин рамка
Защита 3 - силна радиация (слънчева)
Технология Čočka Prizm Sapphire , Unobtanium® , O-Matter

Čočka Prizm Sapphire

Популярен цветен нюанс на лещите, подходящ за по-широк спектър от приложения, независимо дали отивате на разходка с велосипед, правите слънчеви бани на плажа или просто разхождате кучето в провинцията. Сапфирът (12%) има тенденция да предава студени цветове и е най-подходящ за вода и водни спортове.

  • Поляризация: не
  • Пропускливост: 12%
  • контраст: повишен
  • индекс на защита: 3

Unobtanium®

Оригиналната иновация Unobtanium на Oakley увеличава сцеплението с потта и гарантира, че рамката на очилата ви винаги ще стои правилно на мястото си, дори и в най-взискателните условия.

O-Matter

Oakley O-Matter е лек пластмасов материал, проектиран да бъде издръжлив и удобен. Материалът е проектиран и за устойчивост на удари благодарение на контролираната си еластичност, без да се деформира с течение на времето като ацетата. Той е два пъти по-здрав от ацетата, но е с 25% по-лек.