info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Мъжки спортни слънчеви очила Oakley Encoder Strike Vented w/ Prizm Trail Torch

Oakley Encoder Strike Vented w/ Prizm Trail Torch

Мъжки спортни слънчеви очила

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
370 лв 514 лв ще спестиш 144 лв -28 %

Oakley

92350839

Най-добрите спортисти в света непрекъснато се опитват да получат предимство. Именно това усещане вдъхнови създаването на очилата Encoder Strike от Oakley®. Въз основа на прозренията на атлетите от Team Oakley дизайнерите съчетаха функционалните нужди с елементи от културното наследство, за да създадат рамка, която предлага авангардно решение за спортистите, стремящи се към върхови постижения. Формата на лещите, осигурена от технологията PhysioMorphic Geometry™, и кройката, вдъхновена от един от нашите традиционни стилове Razor Blades, предлагат покритие и стил. Вентилираната конструкция на слънчевите очила също така позволява оптимален въздушен поток. Рамката е изработена от материала O Matter™ за здравина, комфорт и издръжливост.

  • МНОГОСПОРТЕН ДИЗАЙН - Функционален спортен дизайн с оптимизирано покритие, по-широко зрително поле, запазване на рамката и защита от удар.
  • РЕВОЛЮЦИОННА КОНСТРУКЦИЯ НА ЛЕЩИТЕ - Напредъкът в оптичния дизайн позволи проектирането на лещи с разширена опаковка и твърдост в ключови области, които имитират структурните свойства на рамката.
  • РАЗШИРЕНА ФОРМА НА ЛЕЩИТЕ - По-голяма форма на лещите, вдъхновена от бръснарските ножове на Oakley.
  • ТЕМПЕЛИТЕ ПОДХОДЯТ НА ШАПКИ И ХЕЛМИ - Temple O-Matter™ са проектирани така, че да са нископрофилни и да пасват на шапки и каски.
  • БЕЗХЛЪЗКОВО ЗАХВЪРЛЯНЕ - Удължителите за уши и подложките за нос от Unobtainium® спомагат за спортно ниво на захващане с неплъзгащо се прилягане и целодневен комфорт.
  • ПОВЕЧЕ ДЕТАЙЛИ - Предлагат се с лещи Prizm™, които са проектирани да подобряват цвета и контраста, така че да виждате повече детайли.

Стъкла Prizm Trail Torch

Пропускане на светлина: 35%
Светлинни условия: средна светлина
Контраст: повишен
Основен цвят на лещите: розов

Параметри

Спорт работи , колоездене
Сезон 2023 Q1
Поляризация Не
Тип продукт - очила Очила
Вид на обектива Prizma
Контраст Увеличен
Вид рамки Половин рамка
Защита 2 - средна радиация (частично облачно/облачно)
Технология Čočka Prizm Trail Torch , Unobtanium® , O-Matter

Čočka Prizm Trail Torch

  • поляризация: не
  • Пропускливост: 35%
  • контраст: повишен
  • индекс на защита: 2

Unobtanium®

Оригиналната иновация Unobtanium на Oakley увеличава сцеплението с потта и гарантира, че рамката на очилата ви винаги ще стои правилно на мястото си, дори и в най-взискателните условия.

O-Matter

Oakley O-Matter е лек пластмасов материал, проектиран да бъде издръжлив и удобен. Материалът е проектиран и за устойчивост на удари благодарение на контролираната си еластичност, без да се деформира с течение на времето като ацетата. Той е два пъти по-здрав от ацетата, но е с 25% по-лек.