info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Слънчеви очила за мъже Oakley Encoder w/ Prizm Rd Blk

Oakley Encoder w/ Prizm Rd Blk

Слънчеви очила за мъже

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
393 лв 514 лв ще спестиш 121 лв -23 %

Oakley

94711336

Вдъхновен от древногръцкия бог Аполон, който е бил специалист в много дейности, този модел е с подобна форма, за да отговори на нуждите на множество спортове като колоездене, бейзбол, голф и бягане. Новата технология на лещите HDO+ и Freeform (свободна форма на лещата) с вграден общ лъч оптимизира правилното прилягане и приспособяване към лицето и оптичните характеристики.

Функционален спортен дизайн с оптимизирано зрение с широко зрително поле, като същевременно поддържа максимална защита от удар.

Здравата, но лека рамка O-matter осигурява издръжливост и допринася за целодневния комфорт.

Страните са добре оформени навътре, включително интегрирана еластична лента, която осигурява целодневен комфорт и отлично прилягане към лицето.

Триточковото прилягане е триточкова система за задържане на очилата върху лицето, проектирана за максимален комфорт и гарантираща, че очилата се намират точно на лицето ви от оптична гледна точка. Всичко това е гарнирано с още повече силиконови подложки за нос за перфектно прилягане и липса на натиск.

Моделът се предлага с лещи Prizm™, които са проектирани да подобрят възприемането на цветовете, да подобрят контраста и детайлите, за да извлечете максимума от заниманията си. Новата технология на лещите HDO+ и Freeform (свободна форма на лещата) с вграден цялостен лъч оптимизира правилното прилягане и приспособяване на лицето и оптичните характеристики. Дълготрайност и целодневен комфорт благодарение на леките и издръжливи страни от поликарбонат O Matter™ с плътно прилягаща ластична лента Unobtainium.

Prizm™ е революционна технология в оптиката на лещите, създадена въз основа на десетилетия научни изследвания на цветовете и тяхното разпространение. Лещите Prizm™ осигуряват безпрецедентен контрол на пропускането на светлината, което води до прецизно настроени цветове за постигане на максимален контраст и подобряване на видимостта на отделните цветови нюанси, което ни позволява да различаваме по-добре нередности или детайли, които невъоръженото око не може да регистрира.

ПРИЗМА ПЪТНО ЧЕРНО

Пропускане на светлина: 11%

Светлинни условия: ярка светлина

Контраст: подобрен

Основен цвят на лещите: розов

Параметри

Спорт работи , колоездене
Сезон 2022 Q3
Поляризация Не
Тип продукт - очила Очила
Вид на обектива Prizma
Контраст Увеличен
Вид рамки Без рамки
Защита 3 - силна радиация (слънчева)
Технология Čočka Prizm Road Black

Čočka Prizm Road Black

  • поляризация: не
  • Пропускливост: 11%
  • контраст: повишен
  • индекс на защита: 3