info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Мъжки спортни слънчеви очила Oakley Encoder w/ Prizm Trail Torch

Oakley Encoder w/ Prizm Trail Torch

Мъжки спортни слънчеви очила

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
370 лв 515 лв ще спестиш 145 лв -28 %

Oakley

94711936

Вдъхновен от древногръцкия бог Аполон, който е бил специалист в много дейности, този модел е с подобна форма, за да отговори на нуждите на множество спортове като колоездене, бейзбол, голф и бягане. Новата технология на лещите HDO+ и Freeform (свободна форма на лещите) с вграден цялостен лъч оптимизира правилното прилягане и приспособяване към лицето и оптичните характеристики.

Функционален спортен дизайн с оптимизирано зрение с широко зрително поле при запазване на максимална защита от удар.

Здравата, но лека рамка от О-материя осигурява издръжливост и допринася за целодневния комфорт.

Страниците са контурирани приятно навътре, включително с интегрирана еластична лента, за да се осигури целодневен комфорт и отлично прилягане към лицето.

Three-point Fit е триточкова система за придържане на очилата върху лицето ви, предназначена за максимален комфорт и гарантираща, че очилата ви седят точно върху лицето ви от оптична гледна точка. Всичко това е гарнирано с още повече силиконови подложки за нос за перфектно прилягане и липса на натиск.

Моделът се предлага с лещи Prizm™, които са проектирани да подобряват възприемането на цветовете, да подобряват контраста и детайлите, за да извлечете максимума от дейностите си. Новата технология на лещите HDO+ и Freeform (свободна форма на лещите) с вграден цялостен лъч оптимизира правилното прилягане и приспособяване към лицето и оптичните характеристики. Дълготрайност и целодневен комфорт благодарение на леките и издръжливи поликарбонатни страници O Matter™ с плътно прилягаща ластична лента Unobtainium.

Prizm™ е революционна технология в оптиката на лещите, изградена на базата на десетилетия научни изследвания на цветовете и тяхното разпространение. Лещите Prizm™ осигуряват безпрецедентен контрол върху предаването на светлината, в резултат на което се получават прецизно настроени цветове, които увеличават контраста и подобряват видимостта на отделните цветови нюанси, позволявайки ни да различим по-добре неравности или детайли, които невъоръженото око не е в състояние да регистрира.

PRIZM Trail Torch

Светлинна пропускливост: 35%

Светлинни условия: средна интензивност на светлината

Контраст: повишен

Основен цвят на лещите: розов

Параметри

Спорт работи , На открито / Туризъм , колоездене , Свободно време
Сезон 2023 Q1
Поляризация Не
Тип продукт - очила Очила
Вид на обектива Prizma
Контраст Увеличен
Вид рамки Без рамки
Защита 2 - средна радиация (частично облачно/облачно)
Технология Čočka Prizm Trail Torch

Čočka Prizm Trail Torch

  • поляризация: не
  • Пропускливост: 35%
  • контраст: повишен
  • индекс на защита: 2