info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Мъжки спортни слънчеви очила Oakley Evzero Blades w/ Prizm Ruby

Oakley Evzero Blades w/ Prizm Ruby

Мъжки спортни слънчеви очила

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
291 лв 372 лв ще спестиш 81 лв -22 %

Oakley

94542038

Вдъхновени от културата на уличното облекло и световните инфлуенсъри, очилата Oakley™ EVZero™ Blades отговарят на тенденцията за съчетаване на моден и спортен стил. Торичният щит от поликарбонат Plutonite™ в безрамков дизайн впечатлява с модния си стил, но се откроява преди всичко с безпрепятствения изглед през лещата. Безрамковият дизайн намалява теглото на рамката и осигурява целодневен комфорт и удобство.

Спецификации на характеристиките:

  • Триточково прилягане: Триточковата система на Oakley дава на спортиста усещане за комфорт, а също така подобрява ефективността на очилата по отношение на стабилното придържане на лицето и на прецизното поставяне на лещата под оптичен ъгъл.
  • Издръжливост и целодневен комфорт благодарение на лекия и издръжлив материал O Matter™.
  • Гумените страници и лъч, изработени от патентования материал Unobtainium™, в комбинация с потта ще осигурят по-добро сцепление с лицето, като допълнително подобряват работата на очилата.
  • Всички лещи Oakley Plutonite® се отличават с UV защита, която филтрира 100% от UVA/UVB/UVC и вредната синя светлина до 400 nm.
  • Всички лещи на Oakley отговарят на или надвишават оптичните и базовите стандарти ANSI Z80.3, което осигурява на очилата оптимална оптична точност и устойчивост на удар до 164 км/ч.
  • За да поддържате лещите HDO® на Oakley, вашите нови очила Oakley се доставят със специално изтъкана електростатична торбичка Microclear™ за почистване и съхранение. Използването ѝ ще запази дълго време превъзходното оптично качество на прозрачните лещи от материала Plutonite® на Oakley.
  • Измивайте и подсушавайте на въздух торбичката Microclear™ редовно.
  • Издръжливост и целодневен комфорт с лек и издръжлив поликарбонат O Matter™.

Prizm™ е революционна технология в оптиката на лещите, изградена на базата на десетилетия научни изследвания на цветовете и тяхното разпространение. Лещите Prizm™ осигуряват безпрецедентен контрол на предаването на светлината, в резултат на което се получават прецизно настроени цветове, които увеличават контраста и подобряват видимостта на отделните цветови нюанси, което ни позволява да различаваме по-добре неравности или детайли, които невъоръженото око не е в състояние да регистрира.

Стъкло Prizm Ruby

Светлинна пропускливост: 17%
Условия на осветяване: ярка светлина
Контраст: подобрен
Цвят на основата на лещата: бронз

Параметри

Спорт работи , На открито / Туризъм , колоездене
Сезон 2023 Q1
Серия модели Oakley EVZero
Поляризация Не
Тип продукт - очила Очила
Вид на обектива Prizma
Контраст Увеличен
Вид рамки Без рамки
Защита 3 - силна радиация (слънчева)
Технология Čočka Prizm Ruby

Čočka Prizm Ruby

Популярен нюанс на лещите, подходящ за по-широк спектър от приложения, независимо дали отивате на разходка с велосипед, плажувате на плажа или просто се разхождате с кучето сред природата. Рубинът (17%) извлича по-топли и приятни за окото цветове и предлага наситено червено и неговите нюанси. Това го прави подходящ за разходки на открито, в гората, в планината в снега благодарение на високия му контраст или дори за шофиране на автомобил.

  • Поляризация: не
  • Пропускливост: 17%
  • контраст: повишен
  • индекс на защита: 3