info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Слънчеви очила за мъже Oakley Leffingwell

Oakley Leffingwell

Слънчеви очила за мъже

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
243 лв 328 лв ще спестиш 85 лв -26 %

Oakley

91000257

Моделът на Leffingwell се отличава с пълноформатните си рамки и ъгловатата форма на стъклото, възхваляваща сръчността на ръцете; покритието му напомня за начина на живот на сърфистите. Естествените рамки BiO-Matter са с антични декоративни елементи и богато украсени странични ленти. Декоративното лого на Oakley върху слепоочията ще задоволи любителите на изтънчения и елегантен външен вид. Моделът на Leffingwell разполага с технологията Prizm™ Lens, която подобрява качеството на цветовете и контраста за по-остро зрение.

Спецификации на функциите:

  • Квадратни рамки с пълен кръг, вдъхновени от формата на дъска за сърф.
  • Декорирани страни с детайлни графики, напомнящи основните форми на дъската за сърф.
  • Здравите, но леки рамки O Matter® осигуряват издръжливост и целодневен комфорт.

Prizm™ е революционна технология в оптиката на лещите, създадена на базата на десетилетия научни изследвания и разпространение на цветовете. Лещите Prizm™ осигуряват безпрецедентен контрол на пропускането на светлината, което води до прецизно настроени цветове за постигане на максимален контраст и подобряване на видимостта на отделните цветови нюанси, което ни позволява да различаваме по-добре неравности или детайли, които невъоръженото око не може да регистрира.

Параметри

Спорт Свободно време
Сезон 2022 Q1
Поляризация Не
Тип продукт - очила Очила
Вид на обектива Prizma
Контраст Увеличен
Вид рамки Пълен кадър
Защита 3 - силна радиация (слънчева)
Технология Unobtanium® , Prizm Technology

Unobtanium®

Оригиналната иновация Unobtanium на Oakley увеличава сцеплението с потта и гарантира, че рамката на очилата ви винаги ще стои правилно на мястото си, дори и в най-взискателните условия.

Prizm Technology

Prizm е революционна технология за лещи на Oakley. Той значително подобрява детайлите и осигурява изключително прецизно съчетаване на цветовете, предназначено за специфични среди. Лещите са специално разработени, за да осигурят по-голямо богатство на визуалното ви изживяване, така че да можете да постигнете по-добри резултати. С обикновените слънчеви очила светът изглежда скучен и плосък, но с технологията на лещите PRIZM™ всичко изглежда ярко и жизнено, разкривайки нюанси, които обикновено остават скрити за окото.