info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Детски спортни слънчеви очила Oakley Radar Ev Xs Path w/ Prizm Sapphire

Oakley Radar Ev Xs Path w/ Prizm Sapphire

Детски спортни слънчеви очила

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
249 лв 317 лв ще спестиш 68 лв -22 %

Oakley

90012831

Еталонът на оптичните характеристики вече е на разположение на младежите. В модифициран размер за детски лица, тези очила предлагат същата новаторска технология за защита на очите и разширено зрително поле, както при възрастните. Подарете и на децата си оптичен лукс!

Спецификации на характеристиките:

  • Подходящи за малки и средни размери на лицето. За деца и юноши на възраст 6-12 години и жени с по-малки лица.
  • Прилягане в три точки: Триточковата система на Oakley дава на спортиста усещане за комфорт, а също така подобрява ефективността на очилата по отношение на стабилното придържане на лицето и на прецизното поставяне на лещата в оптичния ъгъл.
  • Гумените страници и гредата, изработена от патентования материал Unobtainium™, в комбинация с потта, осигуряват по-голямо сцепление с лицето, като допълнително подобряват ефективността на очилата.
  • Издръжливост и целодневен комфорт благодарение на лекия и издръжлив материал O Matter™.
  • Всички лещи на Oakley отговарят на или надвишават оптичните и базовите стандарти ANSI Z80.3, което осигурява на очилата оптимална оптична точност и устойчивост на удар до 164 км/ч.
  • За да поддържате лещите Oakley HDO®, вашите нови очила Oakley се доставят със специално изтъкана електростатична торбичка Microclear™ за почистване и съхранение. Използването ѝ ще запази дълго време превъзходното оптично качество на прозрачните лещи от материала Plutonite® на Oakley. Измивайте и подсушавайте на въздух торбичката Microclear™ редовно. Издръжливост и целодневен комфорт с лек и издръжлив поликарбонат O Matter™.
  • Prizm™ е революционна технология в оптиката на лещите, изградена на базата на десетилетия научни изследвания на цветовете и тяхното разпространение. Лещите Prizm™ осигуряват безпрецедентен контрол на предаването на светлината, в резултат на което се получават прецизно настроени цветове, които увеличават контраста и подобряват видимостта на отделните цветови нюанси, което ни позволява да различаваме по-добре неравности или детайли, които невъоръженото око не е в състояние да регистрира.

Стъкло Prizm Sapphire

Пропускливост на светлина: 12%
Условия на осветяване: ярка светлина
Контраст: повишен
Основен цвят на обектива: сив

Параметри

Спорт работи , На открито / Туризъм , колоездене
Сезон 2023 Q1
Серия модели Радар на Oakley
Поляризация Не
Тип продукт - очила Очила
Вид на обектива Prizma
Контраст Увеличен
Вид рамки Половин рамка
Защита 3 - силна радиация (слънчева)
Технология Čočka Prizm Sapphire , Unobtanium® , O-Matter

Čočka Prizm Sapphire

Популярен цветен нюанс на лещите, подходящ за по-широк спектър от приложения, независимо дали отивате на разходка с велосипед, правите слънчеви бани на плажа или просто разхождате кучето в провинцията. Сапфирът (12%) има тенденция да предава студени цветове и е най-подходящ за вода и водни спортове.

  • Поляризация: не
  • Пропускливост: 12%
  • контраст: повишен
  • индекс на защита: 3

Unobtanium®

Оригиналната иновация Unobtanium на Oakley увеличава сцеплението с потта и гарантира, че рамката на очилата ви винаги ще стои правилно на мястото си, дори и в най-взискателните условия.

O-Matter

Oakley O-Matter е лек пластмасов материал, проектиран да бъде издръжлив и удобен. Материалът е проектиран и за устойчивост на удари благодарение на контролираната си еластичност, без да се деформира с течение на времето като ацетата. Той е два пъти по-здрав от ацетата, но е с 25% по-лек.