info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Слънчеви очила за унисекс Oakley Sutro S

Oakley Sutro S

Слънчеви очила за унисекс

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
252 лв 351 лв ще спестиш 99 лв -28 %

Oakley

94621028

Sutro S е умалена версия на популярните слънчеви очила Sutro, която преосмисля вида на традиционните спортни очила. Вдъхновен от ежедневието на градските велосипедисти, дизайнът на щита създава смел, универсален външен вид, като същевременно предпазва от елементите и подобрява зрението с технологията Prizm™. Моделът вдъхновява атлетите да се движат уверено и безпроблемно през целия ден.

Спецификации на функциите:

  • Тънките страни с назъбени краища пасват добре под шапки и каски.
  • Подходящ за три точки: Триточковата система на Oakley дава на спортиста усещане за комфорт, а също така подобрява ефективността на очилата по отношение на стабилното придържане към лицето и прецизното поставяне на лещата под оптичен ъгъл.
  • Дълготрайност и целодневен комфорт благодарение на лекия и издръжлив материал O Matter™.
  • Гумените страни и лъч, изработени от патентования материал Unobtainium™, в комбинация с потта ще осигурят по-добро сцепление с лицето, като допълнително ще подобрят ефективността на очилата.
  • Всички лещи Oakley Plutonite® имат UV защита, която филтрира 100% от UVA/UVB/UVC и вредната синя светлина до 400 nm.
  • Всички лещи на Oakley отговарят или надвишават оптичните и базовите стандарти ANSI Z80.3, което осигурява на очилата оптимална оптична точност и устойчивост на удар до 164 км/ч.
  • За да поддържате лещите Oakley HDO®, новите ви очила Oakley се доставят със специално изтъкана електростатична торбичка Microclear™ за почистване и съхранение. Използването му ще запази дълго време превъзходното оптично качество на прозрачните лещи от материала Plutonite® на Oakley.
  • Измивайте и подсушавайте редовно торбичката Microclear™ на въздух.
  • Издръжливост и целодневен комфорт с лек и издръжлив поликарбонат O Matter™.

Prizm™ е революционна технология в оптиката на лещите, създадена въз основа на десетилетия научни изследвания на цветовете и тяхното разпространение. Лещите Prizm™ осигуряват безпрецедентен контрол на пропускането на светлината, което води до прецизно настроени цветове за постигане на максимален контраст и подобряване на видимостта на отделните цветови нюанси, което ни позволява да различаваме по-добре неравности или детайли, които невъоръженото око не може да регистрира.

Параметри

Спорт колоездене
Сезон 2022 Q1
Поляризация Не
Тип продукт - очила Очила
Вид на обектива Prizma
Контраст Увеличен
Вид рамки Половин рамка
Защита 3 - силна радиация (слънчева)
Технология Unobtanium® , O-Matter , Prizm Technology

Unobtanium®

Оригиналната иновация Unobtanium на Oakley увеличава сцеплението с потта и гарантира, че рамката на очилата ви винаги ще стои правилно на мястото си, дори и в най-взискателните условия.

O-Matter

Oakley O-Matter е лек пластмасов материал, проектиран да бъде издръжлив и удобен. Материалът е проектиран и за устойчивост на удари благодарение на контролираната си еластичност, без да се деформира с течение на времето като ацетата. Той е два пъти по-здрав от ацетата, но е с 25% по-лек.

Prizm Technology

Prizm е революционна технология за лещи на Oakley. Той значително подобрява детайлите и осигурява изключително прецизно съчетаване на цветовете, предназначено за специфични среди. Лещите са специално разработени, за да осигурят по-голямо богатство на визуалното ви изживяване, така че да можете да постигнете по-добри резултати. С обикновените слънчеви очила светът изглежда скучен и плосък, но с технологията на лещите PRIZM™ всичко изглежда ярко и жизнено, разкривайки нюанси, които обикновено остават скрити за окото.