info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Мъжки функционални гащи Odlo Bl Bottom Long Performance Wool 150
Voucher + безплатно

Odlo Bl Bottom Long Performance Wool 150

Мъжки функционални гащи

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
197 лв

Odlo

111152-30823

Когато закупите този продукт без допълнителна отстъпка, ще получите допълнителен ваучер за 500 CZK за следващата си поръчка.


Спечелилият наградата на ISPO три четвърти гащеризон Revelstoke Performance Wool 150 е един от най-изтънчените мериносови модели, създавани някога от ODLO. Изработени по технологията Nuyarn - смес, която подобрява естествените експлоатационни свойства на мериното - те са част от новата колекция Performance Wool на ODLO. Леки. Топло. Естествена терморегулация. Разработени са специално за ски алпинизъм или просто за повече пространство между обувката, чорапа и основния слой. Когато няма причина да се отпускате.

Спецификации

  • Бързо сушене
  • Естествена терморегулация
  • Подобрен контрол на влагата

Материал:

  • 100% върховна вълна (Мерино)

Параметри

Сезон 2022 Q3
Функция за облекло Защита от студ , Отделяне на потта
Вид бельо Дълго бельо
Технология Merino vlna

Merino vlna

Мериносовата вълна се добива от специален вид овце, които живеят в студени райони. Дрехите, изработени от този материал, са много приятни на допир и не се драскат. Структурата на влакното и технологията на тъкане създават повече "въздушни джобове" и по този начин гарантират топлинен комфорт на потребителя. Джобовете задържат въздуха върху тялото и образуват много ефективна изолация. Мериното неутрализира потта, естествено премахва миризмата, устойчиво е на замърсяване и има самопочистващи свойства. Влакната могат да абсорбират големи количества влага, като същевременно поддържат повърхността суха и топла. Безспорните предимства включват висока степен на изолация, перфектна дишаемост, способност за отвеждане на влагата от кожата и UV защита. Благодарение на естествените си и разградими съставки дрехите от мериносова вълна са подходящи за хора, които страдат от алергии и астма.