info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Ракета за падел Oliver Air Max S-816
Voucher + безплатно

Oliver Air Max S-816

Ракета за падел

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 5-8 работни дни
340 лв
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Oliver

19900

Когато закупите този продукт без допълнителна отстъпка, ще получите допълнителен ваучер за 500 CZK за следващата си поръчка.


Най-новото поколение карбон 12K WOVEN, разработен съвместно с EPLON в правоъгълен формат, предлага по-бързо освобождаване на топката и осигурява по-голяма стабилност и издръжливост. За тези, които търсят мощност. Тази форма е подходяща за играчи с къс замах, които се нуждаят от малко подкрепа при силни удари. Въпреки това той трябва да има добра техника и да може да прави точни удари.

При диамантената форма зоната на сладкото място е концентрирана в горната част на главата на стика и е сравнително малка. Системата за разпределение на отворите в центъра на главата на тоягата осигурява по-добро разпределение на механичните сили при удар на топката. Това подобрява точността на топката и намалява вибрациите. Това е каучукоподобен материал, който се характеризира с много добра еластичност и ниско тегло. Това създава по-широка зона на сладкото място за по-голям комфорт при игра.

Ракетите със SOFT EVA са по-издръжливи, с по-добро усещане и с добро потискане на вибрациите. Максимална енергийна ефективност при всеки удар благодарение на по-стабилната сърцевина. Active-Control е диамантена повърхностна структура, която подобрява ефекта на въртене.

Параметри

Сезон 2022 Q3
Тип продукт - ракети Ракета