info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Ракета за скуош Oliver ORC-A SUPRALIGHT
Voucher + безплатно

Oliver ORC-A SUPRALIGHT

Ракета за скуош

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
295 лв

Oliver

01325

Когато закупите този продукт без допълнителна отстъпка, ще получите допълнителен ваучер за 500 CZK за следващата си поръчка.


Ракетата за скуош Oliver ORC-A SUPRALIGHT е предназначена за напреднали и турнирни играчи с атакуващ стил на игра. Това е най-добрата ракета за скуош, която можете да изберете - ORC-A SUPRALIGHT е лек, лесен за употреба, но значително увеличава силата на удара и динамиката на играта. Освен това подобрената технология осигурява изключителен комфорт благодарение на доброто омекотяване и качествената система за омекотяване. вибрациите на ракетата.

Спецификации

Материал Copan Nano-Eplon
Тегло 110 г без шприц и ръкохватка
Баланс В главата
Глава на ракета Надстройка
Плетене Oliver SQ X9
Играч за напреднали Професионални и турнирни играчи

Параметри

Спорт скуош
Сезон 2016 Q1
Тип продукт - ракети Ракета
Балансиране на ракети Към главата
Стил на играта Нападение
Технология Nano-Eplon™

Nano-Eplon™

Nano-Eplon™ е триизмерна въглеродна мрежа с нанометрични размери. Тази мрежа е един от най-здравите материали, създавани някога. Една от най-значимите му характеристики е предаването и стабилността на импулсите без загуби.
Технологията Nano-Eplon™ на OLIVER осигурява перфектната комбинация от лекота, стабилност и здравина. Новата 3D-мрежа е разположена в зоната на "слабата точка", за да увеличи твърдостта при усукване и да повиши здравината. Разпределението на метакарбоните и графитите ще се подобри, без да се увеличава теглото.