info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Oliver Superlight S 5.2

Ракета за бадминтон

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 5-8 работни дни
170 лв
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Oliver

33166

Изключително лека тънка рамка, създадена по технологията TSMP, с влакна Metacarbon™ и Nano-Eplon™. Технологията за производство на TSMP е по-сложна, но значително подобрява качеството и производителността на ракетите. Комбинацията от твърд вал и баланс в ръкохватката осигуряват висока точност и бърза маневреност.

Параметри

Спорт Бадминтон
Сезон 2020 Q3
Тип продукт - ракети Ракета
Балансиране на ракети Да предадеш
Гъвкавост на ракетата твърд
Стил на играта Универсален
Технология Nano-Eplon™ , Metacarbon™

Nano-Eplon™

Nano-Eplon™ е триизмерна въглеродна мрежа с нанометрични размери. Тази мрежа е един от най-здравите материали, създавани някога. Една от най-значимите му характеристики е предаването и стабилността на импулсите без загуби.
Технологията Nano-Eplon™ на OLIVER осигурява перфектната комбинация от лекота, стабилност и здравина. Новата 3D-мрежа е разположена в зоната на "слабата точка", за да увеличи твърдостта при усукване и да повиши здравината. Разпределението на метакарбоните и графитите ще се подобри, без да се увеличава теглото.

Metacarbon™

Metacarbon™, влакно, разработено от OLIVER, увеличава налягането в килопонди на mm², четири пъти повече от титана. Вече е възможно да се намали плътността на рамката и да се осигури по-голяма издръжливост.

Въпреки че Metacarbon™ има основна твърдост. Комбинацията с HSM-смола осигурява изключителна разтегливост. Използването на Metacarbon™ позволява да се намали теглото. Опорите Metacarbon™ предлагат оптимален комфорт, управление и потискане на вибрациите. Metacarbon™ позволява динамична и експлозивна игра чрез подобрен трансфер на енергия, намаляване на теглото и издръжливост.