info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Ракета за скуош Oliver SUPERLIGHT SILVER
Voucher + безплатно

Oliver SUPERLIGHT SILVER

Ракета за скуош

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
242 лв

Oliver

01341

Когато закупите този продукт без допълнителна отстъпка, ще получите допълнителен ваучер за 500 CZK за следващата си поръчка.


Лека като перце, защо не? Представяме ви още една серия от успешната и много търсена X-LIGHT. Въпреки забележително ниското си тегло рамката на ракетата предлага не само огромна скорост на топката, но и лесно управление за различни стилове на игра.

Силните страни на ракетата: лекота, ускорение, контрол на топката. Препоръчва се и за начинаещи, които постоянно усъвършенстват техниката си.

Параметри

Спорт скуош
Сезон 2016 Q1
Тип продукт - ракети Ракета
Балансиране на ракети Да предадеш
Стил на играта Нападение
Технология Metacarbon™

Metacarbon™

Metacarbon™, влакно, разработено от OLIVER, увеличава налягането в килопонди на mm², четири пъти повече от титана. Вече е възможно да се намали плътността на рамката и да се осигури по-голяма издръжливост.

Въпреки че Metacarbon™ има основна твърдост. Комбинацията с HSM-смола осигурява изключителна разтегливост. Използването на Metacarbon™ позволява да се намали теглото. Опорите Metacarbon™ предлагат оптимален комфорт, управление и потискане на вибрациите. Metacarbon™ позволява динамична и експлозивна игра чрез подобрен трансфер на енергия, намаляване на теглото и издръжливост.