info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

Oliver Suprior 300

Ракета за бадминтон

На склад при доставчика
Доставка в рамките на 5-8 работни дни
52 лв 53 лв ще спестиш 1 лв
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

Oliver

31130

Стабилна рамка на ракетата, оформена по-голяма глава. Рамка за повече мощност. Идеална ракета за начинаещи.

Параметри

Спорт Бадминтон
Сезон 2021 Q3
Тип продукт - ракети Ракета
Балансиране на ракети Към главата
Гъвкавост на ракетата твърд
Стил на играта Универсален
Технология The Eplon™+K12 , Nano-Eplon™ , Metacarbon™

The Eplon™+K12

Материалът Eplon™ + K12 продължава да се използва за изработката на ракетите Prof-Line Performance. Новата технология за обработка на въглеродни влакна създава материал с по-добри и по-ефективни механични свойства. Използването на технологията Eplon™ + K12 е насочено към подобряване на трансфера на енергия, контрола на топката и намаляване на вибрациите. Овалните въглеродни влакна се изработват на плоски ленти, които са много по-тънки от обикновените въглеродни влакна. Резултатът е по-фина и по-плътна зърнена структура, която има по-добри механични свойства и може да побере повече материал в същия диапазон. Това води до по-малко материал и по-малко тегло.

Ползи
1 Изключително лек и тънък слой, позволяващ намаляване на теглото
2 По-прави влакна с намалено намачкване оптимизират и укрепват композита
3 Лесна обработка, рязане и поставяне на ръка и автоматизирано
4 Уникален дизайн

Nano-Eplon™

Nano-Eplon™ е триизмерна въглеродна мрежа с нанометрични размери. Тази мрежа е един от най-здравите материали, създавани някога. Една от най-значимите му характеристики е предаването и стабилността на импулсите без загуби.
Технологията Nano-Eplon™ на OLIVER осигурява перфектната комбинация от лекота, стабилност и здравина. Новата 3D-мрежа е разположена в зоната на "слабата точка", за да увеличи твърдостта при усукване и да повиши здравината. Разпределението на метакарбоните и графитите ще се подобри, без да се увеличава теглото.

Metacarbon™

Metacarbon™, влакно, разработено от OLIVER, увеличава налягането в килопонди на mm², четири пъти повече от титана. Вече е възможно да се намали плътността на рамката и да се осигури по-голяма издръжливост.

Въпреки че Metacarbon™ има основна твърдост. Комбинацията с HSM-смола осигурява изключителна разтегливост. Използването на Metacarbon™ позволява да се намали теглото. Опорите Metacarbon™ предлагат оптимален комфорт, управление и потискане на вибрациите. Metacarbon™ позволява динамична и експлозивна игра чрез подобрен трансфер на енергия, намаляване на теглото и издръжливост.