info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Мъжки обувки за бягане On Running Cloud X 3

On Running Cloud X 3

Мъжки обувки за бягане

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
221 лв 308 лв ще спестиш 87 лв -28 %

On Running

000060.98699

Ултралеки, силно реактивни, по-добре прилягащи и дишащи. Родени от бягането, но създадени за всичко.

Скорост. Интензивност. Фокус. Не е лесно. Но е по-лесно, когато обувките ви са толкова леки и отзивчиви, колкото могат да бъдат. Cloud X 3 преминава нови граници, когато става въпрос за тегло, пъргавина и гъвкавост. За да можете да реагирате, да откликвате и да смазвате всяка тренировка и всяко бягане.

Работим неуморно, за да подобряваме представянето си, като същевременно намаляваме въздействието си върху планетата. Ето защо нашата преработена трислойна мрежа е изработена от 90-95% рециклиран материал и предлага оптимизирана дишаемост, повишаваща увереността подкрепа и изключителна издръжливост.

Родени от нашия опит в бягането, те са проектирани за всеки клек, всеки лупинг, всеки интервал, всяко бърпи, всеки... Без значение как се движите, подобрената кройка, звездовидното свързване, трислойната мрежа, CloudTec® и Speedboard® ви подкрепят. Почувствайте увереността - разгърнете своята физическа форма

Параметри

Спорт работи
Сезон 2022 Q3
Вид на удара с крак неутрален
Вид обувки за бягане обучение
Тип на повърхността - бягаща Път
Регулиране на обувката Дишащ
Серия модели За работа в облак , За работа с Cloud X
Ширина на обувката Стандартен
Омекотяване Ниско ниво на омекотяване
Drop 8 мм
Технология CloudTec® , Speedboard

CloudTec®

Патентованата технология CloudTec® на On е проектирана така, че да осигурява меко приземяване, последвано от експлозивно излитане. Резултатът? Невероятно леко усещане за бягане. Без компромиси по отношение на омекотяването и защитата от удари. С други думи, работим в облаци.

Speedboard

Заедно с елементите на облака структурата на дизайна на Speedboard подпомага естественото търкаляне на стъпалото. От приземяването до отскачането и следващата стъпка, той поддържа всяко активно усещане при бягане. Всеки Speedboard е персонализиран за различен модел и работи в синхрон с цялата подметка, за да осигури изживяване, което ви кара да се движите.