info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Мъжки обувки за бягане On Running Cloudboom Echo

On Running Cloudboom Echo

Мъжки обувки за бягане

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
355 лв 501 лв ще спестиш 146 лв -29 %

On Running

000057.98995

Състезателни обувки за тези, които са бързи, но искат да са най-бързите! Комбинацията от новоразработената карбонова Speedboard, ултралеката суперпяна Helion, патентованата омекотяваща система CloudTec и минималистичната горна част превръща Cloudboom Echo в напълно уникална състезателна обувка - осигуряваща повече скорост, повече възвръщане на енергията и повече комфорт. Агресивната рокерска форма ще ви помогне да постигнете лични постижения на различни дистанции - от 5 км до маратон. Работейки с елитни спортисти, ние подчинихме всеки детайл на максималното представяне!

Параметри

Спорт работи
Сезон 2021 Q3
Вид на удара с крак неутрален
Вид обувки за бягане обучение , състезания
Тип на повърхността - бягаща Път
Регулиране на обувката Дишащ
Ширина на обувката Стандартен
Омекотяване Средно омекотяване
Drop 9 мм
Технология CloudTec® , Speedboard

CloudTec®

Патентованата технология CloudTec® на On е проектирана така, че да осигурява меко приземяване, последвано от експлозивно излитане. Резултатът? Невероятно леко усещане за бягане. Без компромиси по отношение на омекотяването и защитата от удари. С други думи, работим в облаци.

Speedboard

Заедно с елементите на облака структурата на дизайна на Speedboard подпомага естественото търкаляне на стъпалото. От приземяването до отскачането и следващата стъпка, той поддържа всяко активно усещане при бягане. Всеки Speedboard е персонализиран за различен модел и работи в синхрон с цялата подметка, за да осигури изживяване, което ви кара да се движите.