info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Мъжки обувки за бягане On Running Cloudflash

On Running Cloudflash

Мъжки обувки за бягане

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
244 лв 385 лв ще спестиш 141 лв -37 %

On Running

000036.99643

Най-бързият He на всички времена, усъвършенстван в продължение на четири години от елитни атлети. За секундите, които са най-важни.

Създаден от спортисти

Два слоя от материала CloudTec®, задвижвани от технологията Helion™, означават по-добро омекотяване и усещане на земята. Speedboard™ с карбонови влакна осигурява най-гладкото и отзивчиво усещане при състезание досега. А новата пета, създадена съвместно с атлети като световния шампион Хави Гомес, е с по-ниска извивка и оформена възглавница за сигурно прилягане.

Скорост на светлината

Еднослойната мрежа е ултралека, реактивна и силно дишаща. Поддръжката без шевове в предната част на стъпалото и в областта на метатарзалите помага на краката при умора в края на състезанието. нелинейното регулиране на връзките фиксира краката на място, а новата шарка на сцепление предлага отлично сцепление дори при мокри условия.

За най-важните секунди от живота ви

Най-бързият On на всички времена е още по-бърз благодарение на обратната връзка от елитни атлети. Перфектен за работа на писта и бързи градски преходи, той е създаден и за състезания. Два слоя материал CloudTec® се срещат с агресивна рокерска форма за несравнима скорост и експлозивност в невероятно лека обувка. Оставете ги да се развихрят.

Параметри

Спорт работи
Сезон 2020 Q3
Вид на удара с крак неутрален
Вид обувки за бягане състезания
Тип на повърхността - бягаща Път
Регулиране на обувката Дишащ
Серия модели За работа с Cloudflash
Ширина на обувката Стандартен
Омекотяване Ниско ниво на омекотяване
Drop 5 мм
Технология CloudTec® , Speedboard

CloudTec®

Патентованата технология CloudTec® на On е проектирана така, че да осигурява меко приземяване, последвано от експлозивно излитане. Резултатът? Невероятно леко усещане за бягане. Без компромиси по отношение на омекотяването и защитата от удари. С други думи, работим в облаци.

Speedboard

Заедно с елементите на облака структурата на дизайна на Speedboard подпомага естественото търкаляне на стъпалото. От приземяването до отскачането и следващата стъпка, той поддържа всяко активно усещане при бягане. Всеки Speedboard е персонализиран за различен модел и работи в синхрон с цялата подметка, за да осигури изживяване, което ви кара да се движите.

6 причини да купувате от нас

Повече за нас »
  • why-Created with Sketch. Оторизирани продажби на 105 ТОП марки
  • why-Created with Sketch. Екипировка за 21 различни спортове
  • why-Created with Sketch. БЕЗПЛАТНА доставка от 199 лв
  • why-Created with Sketch. Подарък при покупки над 475 лв
  • why-Created with Sketch. Избор от 16704 продукти, 5192 в наличност
  • calendarCreated with Sketch. Можете лесно да върнете стоките до 30 дни