info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Мъжки обувки за бягане On Running Cloudflow 3 Wide

On Running Cloudflow 3 Wide

Мъжки обувки за бягане

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
221 лв 309 лв ще спестиш 88 лв -28 %

On Running

000045.99229

Поемете по кратък път към своя връх в бягането! Cloudflow, оборудван с последно поколение CloudTec, не губи време: готов, настроен, тече! Още от първата стъпка той има рекордните 18 облака и една цел: да ви покаже как изглежда върховото ви бягане. Изпитайте невероятно мекия удар и експлозивния отскок. Усъвършенствани с Helion superfoam, адаптивно проектирана мрежа и отзивчив Speedboard. Защото единственото, което ще запомните, е: поток.

Представяме изцяло новия Cloudflow, разработен съвместно с елитни бегачи и по-бърз от всякога в третото си поколение. Cloudflow са леки, бързи, но много удобни. Комбинацията от Speedboard® и Helion™ superfoam осигурява динамика, която издържа на състезанието и бързите участъци на пистата, но все пак успява да осигури достатъчно комфорт. Стремим се да се отнасяме с уважение към природата и околната среда, затова използвахме 70% рециклиран полиестер за направата им.

Горен

70% от общия полиестер и 20% от цялата обувка са изработени от рециклирани материали.

Speedboard

Изработена е от полипропилен и е предназначена за бързина.

Междинна подметка

Helion™ Superfoam.

Подметка

Смес за сцепление с подобрен модел на сцепление

Процент на рециклираните материали

Общо рециклирано съдържание: 20%.

Параметри

Спорт работи
Сезон 2021 Q3
Вид на удара с крак неутрален
Вид обувки за бягане обучение , Темпо
Тип на повърхността - бягаща Път
Регулиране на обувката Дишащ
Серия модели За работа с Cloudflow
Ширина на обувката Широк
Омекотяване Ниско ниво на омекотяване
Drop 6 мм
Технология CloudTec® , Helion™ superfoam

CloudTec®

Патентованата технология CloudTec® на On е проектирана така, че да осигурява меко приземяване, последвано от експлозивно излитане. Резултатът? Невероятно леко усещане за бягане. Без компромиси по отношение на омекотяването и защитата от удари. С други думи, работим в облаци.

Helion™ superfoam

Helion е омекотената пяна, която прави всичко. Усъвършенстваните производствени методи съчетават по-твърди елементи от пяна с по-меки участъци, за да се постигнат по-добри свойства на материала. Helion е с ниско тегло, но има голяма възвръщаемост на енергията. Той е гъвкав и същевременно защитен. Освен това е устойчив на температурни промени за целогодишна висока производителност. Helion е нещо повече от пяна. Това е супер пяна.