info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

On Running Cloudgo

Дамски обувки за бягане

Изберете своя размер Как да изберем?

Наличност на стоките
първо изберете размера
252 лв 308 лв ще спестиш 56 лв -18 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

On Running

000055.98624

Поемете по пътя с нов комфорт и подобрена възвръщаемост на енергията. Точно като в играта.

От първото бягане до петдесетото, обувките Cloudgo предлагат комфорт от най-високо ниво при всяка стъпка. С технологията за омекотяване CloudTec® и мощното възвръщане на енергията от новия TPU Speedboard® тези леки обувки са създадени, за да ви държат в играта, като ви помагат да достигнете следващото ниво.

Технологиите, които променят правилата на играта, като CloudTec® омекотяване и TPU Speedboard®, осигуряват меки удари, защита от удар и връщане на енергията. Освен това повишихме залога на устойчивостта с инженерна полиестерна мрежа, изработена от 85-90% рециклирани материали.

Започването на бягането - или преминаването към нова цел - може да бъде трудно. Ето защо Cloudgo е разработен така, че да ви даде необходимия прилив на енергия, за да продължите напред. От мекото омекотяване до рокера в предната част на стъпалото за плавно търкаляне - обувките Cloudgo са предназначени за всеки, който иска да подобри представянето си при бягане. Играйте на.

Общо рециклирано съдържание: приблизително 30%

Полиестер: приблизително 90% рециклирано съдържание

Параметри

Спорт работи
Сезон 2022 Q3
Вид на удара с крак неутрален
Вид обувки за бягане обучение
Тип на повърхността - бягаща Път
Регулиране на обувката Дишащ
Ширина на обувката Стандартен
Омекотяване Средно омекотяване
Drop 11 мм
Технология CloudTec® , Speedboard

CloudTec®

Патентованата технология CloudTec® на On е проектирана така, че да осигурява меко приземяване, последвано от експлозивно излитане. Резултатът? Невероятно леко усещане за бягане. Без компромиси по отношение на омекотяването и защитата от удари. С други думи, работим в облаци.

Speedboard

Заедно с елементите на облака структурата на дизайна на Speedboard подпомага естественото търкаляне на стъпалото. От приземяването до отскачането и следващата стъпка, той поддържа всяко активно усещане при бягане. Всеки Speedboard е персонализиран за различен модел и работи в синхрон с цялата подметка, за да осигури изживяване, което ви кара да се движите.