info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа

On Running Cloudrock W

Дамски туристически обувки

Изберете своя размер Как да изберем?

Ve Четвъртък 9. 5. на твоето място

В този размер имаме само 1 елемент. Сега или никога.

303 лв 442 лв ще спестиш 139 лв -32 %
  • Този продукт е с безплатна доставка
  • icon-Created with Sketch. Можете да върнете продукта в рамките на 30 дни

On Running

000023.99853

Устойчив на всякакви терени. Устойчив на всякакви повърхности. Няма резервации. Опитайте Cloudrock Waterproof. Идеалната обувка за преходи по хълмовете, това е перфектната обувка, която ви поддържа и защитава на всякакъв терен и при всякакви условия. Роден в швейцарските Алпи за тези, които обичат приключенията на открито. Специалната конструкция на междинната подметка Speedboard ще ви изкачи нагоре по хълма още преди зазоряване. Омекотяването и стабилността на подметката Cloudtech, както и системата Missiongrip ще разширят хоризонтите ви. Няма да искате да изкачите само един връх, а всичко, което ви се изпречи на пътя. Водоустойчив Cloudrock. Останете на открито.

  • Профил на бегача: любители на приключенията на открито, които винаги искат да изследват всичко с лекота, независимо от условията.
  • 7 мм/0,28 инча.
  • Тегло: мъжки (US M 8.5) 420 г, дамски (US W 7) 350 г

Горна част на обувката

  • Високо дишащата водоустойчива мембрана позволява на краката ви да се проветряват прекрасно, като същевременно ги предпазва от вода, вятър, прах и други неблагоприятни елементи.
  • По-високият комин не само предпазва глезена от силни удари, но и го заздравява при неравен терен.

Speedboard

  • Разработен е за пресечен терен. Насърчава стабилността, като същевременно не отнема от енергията на движението напред.

Единствено

  • Технологията Missiongrip™ съчетава отлично сцепление и тракция с устойчивост на всички трудности на разнообразния терен
  • Твърди гумени грайфери в предната част на стъпалото спомагат за динамичния отскок
  • Квадратната форма "пух" осигурява по-добро сцепление
  • Комбинацията от материал с нулева гравитация и каучукова горна част осигурява невероятно омекотяване, като същевременно поддържа отлична устойчивост на хлъзгане при разнообразен терен
  • Технологията на подметката Zero-Gravity перфектно омекотява всяка стъпка, дори и на най-дълги разстояния

Технология

  • Вода и вятър навън, въздух вътре. Тази основна предпоставка важи и за изисканите горници. Перфектно разработената мембрана поддържа краката ви топли и сухи, като същевременно позволява перфектна вентилация.
  • Преживейте движението по облаците, създадени за терена. Технологията Zero-Gravity за омекотяване на камъчета и технологията Missiongrip се съчетават в подметката, като придават твърдост и увереност при движение. Меко приземяване, сигурна крачка - каквото и да е представяне, което изисквате от обувките си.
  • Междинната подметка Speedboard е идеалният баланс между стабилност и преобразуване на енергията напред. За стабилно движение по неравен терен
  • Новоразработеното уникално око за пристягане позволява както бързо пристягане за нетърпеливите изследователи, така и традиционно пристягане с плътно прилепване. Cloudrock дава възможност както за цялостно връзване, така и за връзване само в областта на подбедрицата. След това можете да закрепите здраво края на връзките под ластика на езика.

Параметри

Спорт На открито / Туризъм
Сезон 2019 Q3
Регулиране на обувката Водоустойчив
Височина на обувките Висока
Използване на обувки на открито Свободно време , Лек туризъм
Вид обувки за открито A/B
Технология CloudTec® , Missiongrip™ , Waterproof

CloudTec®

Патентованата технология CloudTec® на On е проектирана така, че да осигурява меко приземяване, последвано от експлозивно излитане. Резултатът? Невероятно леко усещане за бягане. Без компромиси по отношение на омекотяването и защитата от удари. С други думи, работим в облаци.

Missiongrip™

Няма две еднакви пътеки. Приемането на тази непредсказуемост означава само едно - подметка, която може да се справи с всичко. Missiongrip осигурява издръжливостта на обувка за трейл с неповторимото усещане за бягане по облаци. Разнообразните дръжки за сцепление ви помагат да се справите с грубия и гладък терен и да достигнете върха за рекордно кратко време. След това ненадминатата омекотяваща система CloudTec абсорбира шока и вие ставате господар на бягането.

Waterproof

Мембрана, разработена от On running за осигуряване на водоустойчивост на обувките и поддържане на дишането.