info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Дамски обувки за бягане On Running Cloudventure Waterproof W

On Running Cloudventure Waterproof W

Дамски обувки за бягане

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
283 лв 370 лв ще спестиш 87 лв -24 %

On Running

000032.99248

Всеки терен, всяко време... ще можете да бягате навсякъде и по всяко време с водоустойчивите обувки On Cloudventure. Дори рекичката няма да ви спре! Изцяло преработените обувки за трейл се отличават с тънка, но силно дишаща мембрана, която не пропуска вода. Въпреки лекотата си, те имат надеждна защита на краката. Комбинацията от патентованата омекотяваща система CloudTec, суперпената Helion и вътрешната плоча Speedboard осигурява удобно и сигурно стъпване на всякакъв терен.

Горен

Мрежеста мрежа: 100% rPES Подплата: 100% rPES Материал без шевове: TPU. 20% рециклиран PU

Олекотена водоустойчива горна част

Ултралеката горна част, изработена от приблизително 60% рециклиран полиестер, осигурява удобно прилягане дори при най-предизвикателния терен. Представяме ви нова, по-тънка и по-лека водоустойчива мембрана, която работи дори при трудни метеорологични условия.

Speedboard

Полипропилен с устойчив на износване плат.

Единствено

Стелка: олекотена полиуретанова пяна с пълнеж от EVA (32% рециклиран материал) гумаMissiongrip™.

Missiongrip™

Подметката Missiongrip™ осигурява още по-добро сцепление върху твърди, сухи повърхности и мек, кален терен. Запечатаният жлеб в подметката увеличава издръжливостта и предотвратява улавянето на камъчета.

Дял на рециклираните материали

Общо rPES: 65%. Общо рециклирано съдържание: 20-25%

Helion™ Superfoam

Суперпоната Helion е подобрена и заедно с технологията CloudTec® осигурява още по-голям комфорт и омекотяване.

Новият Speedboard

Вдъхновен от Cloudventure Peak, новият уникално оформен Speadboard ви дава по-добра обратна връзка с повърхността и запазва типичните характеристики на всички обувки On.

Параметри

Спорт работи
Сезон 2021 Q3
Вид на удара с крак неутрален
Вид обувки за бягане обучение
Тип на повърхността - бягаща Терен - пътека
Регулиране на обувката Водоустойчив
Серия модели За работа с Cloudventure
Ширина на обувката Стандартен
Омекотяване Средно омекотяване
Drop 6 мм
Технология Missiongrip™ , Speedboard

Missiongrip™

Няма две еднакви пътеки. Приемането на тази непредсказуемост означава само едно - подметка, която може да се справи с всичко. Missiongrip осигурява издръжливостта на обувка за трейл с неповторимото усещане за бягане по облаци. Разнообразните дръжки за сцепление ви помагат да се справите с грубия и гладък терен и да достигнете върха за рекордно кратко време. След това ненадминатата омекотяваща система CloudTec абсорбира шока и вие ставате господар на бягането.

Speedboard

Заедно с елементите на облака структурата на дизайна на Speedboard подпомага естественото търкаляне на стъпалото. От приземяването до отскачането и следващата стъпка, той поддържа всяко активно усещане при бягане. Всеки Speedboard е персонализиран за различен модел и работи в синхрон с цялата подметка, за да осигури изживяване, което ви кара да се движите.