info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
Kulich On Running Merino Beanie

On Running Merino Beanie

Kulich

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
66 лв 105 лв ще спестиш 39 лв -37 %

On Running

000311.00221

Олекотена шапка с контрол на температурата за нежна защита и комфорт при носене. Висококачествената мериносова вълна подобрява този основен елемент от гардероба.

Защита и комфорт

Шапка Merino. Проектиран като перфектна комбинация от нежна защита и ежедневен комфорт. Регулиращата температурата мериносова вълна поддържа топлината и предотвратява прегряването. Той е устойчив на миризми и мачкане, а благодарение на бързосъхнещите си свойства потта, дъждът и снегът няма да нарушат изолацията ви.

100% първокласна вълна

Ръчно подбраната вълна Мерино осигурява гъвкавост и подслон. Той е естествено хигроскопичен, което означава, че абсорбира, задържа и след това освобождава влага, без това да се отразява на топлинните му свойства. Той е лек и силно дишащ, като отделя излишната топлина, за да предотврати прегряването. Страхотно усещане, страхотен външен вид.

Ежедневно, издигнат

Това е Beanie, което познавате и обичате, но по-добро. Първата ви линия на защита срещу студа. Перфектно съчетаващ стил, функционалност и комфорт, той е идеален преди и след тренировка или като ежедневен спътник, който прави впечатление.

Параметри

Спорт Свободно време
Сезон 2020 Q3
Вид на капачката Шапка за чорапи