info@sanasport.bg Ние ще отговорим в рамките на 24 часа
 Функционални дамски бикини  Sensor Coolmax Impress dámské kalhotky s nohavičkou lilla/feather

Sensor Coolmax Impress dámské kalhotky s nohavičkou lilla/feather

Функционални дамски бикини

Продуктът не е включен в офертата
погледни подобни стоки
41 лв 52 лв ще спестиш 11 лв -22 %

Sensor

21100027

Леко функционално бельо, идеално за топло време. По-свободната кройка на MID Performance ви дава свобода на движенията по време на спорт и свободно време. Той е лек еднолицев разтеглив шарен трикотаж, съставен от перфектна комбинация от функционално полиестерно влакно Coolmax Fresh, микрополиестерно влакно и еластан. Използваното микрополиестерно влакно значително подобрява усещането.

Антибактериалните свойства са допълнително подсилени от допълнителното покритие Silver Plus, което предотвратява развитието на бактерии и разпространението на миризми. Профилът и съставът на материала на плетивото осигуряват отлична свойства, като например висока степен на отвеждане на влагата, висока еластичност, както и стабилност на размерите и здравина. Трикотажната материя е устойчива на UVA и UVB лъчение на нивото на слънцезащитни продукти с индекс 50.

Параметри

Спорт работи , На открито / Туризъм , колоездене , ски бягане
Сезон 2021 Q1
Функция за облекло Отделяне на потта , Еластичен
Вид бельо Дълго бельо
Технология CoolMax®

CoolMax®

COOLMAX® е функционален материал, чиито влакна отлично отвеждат влагата. Това свойство е от решаващо значение по време на дейности, при които има изпотяване. Материалът отвежда влагата от тялото чрез фините влакна, където тя се изпарява по-бързо. Усещането за охлаждане и комфортът са основните му предимства.